Τα γυαλιά ηλίου που θα φοράει ο James Bond στο «No Time to Die»

Αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου που θα φοράει ο James Bond στο «No Time to Die», όταν αυτό με το καλό προβληθεί στους κινηματογράφους, καθώς σύμφωνα με νέες πληροφορίες η πρεμιέρα του φέρεται να αναβάλλεται για ακόμη μια φορά και δεν θα τη δούμε στις αίθουσες ούτε τον Απρίλιο του 2021.

Πιο συγκεκριμένα, η 25η ταινία του James Bond, το «No Time to Die», ήταν αρχικά προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Απρίλιο του 2020, μετά όμως ξέσπασε η πανδημία και έτσι η ταινία αποφασίστηκε να αναβληθεί για τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Αλλά η πρεμιέρα της ταινίας δεν ήρθε ποτέ, καθώς και μετά το δεύτερο lockdown, η ταινία αναβλήθηκε ξανά για τον Απρίλιο του 2021. Και τώρα σύμφωνα με νέες πληροφορίες, φαίνεται ότι θα δούμε τον Daniel Craig στην τελευταία του ταινία ως Bond, πιθανότατα τον Νοέμβριο του 2021, μετά από νέα αναβολή της πρεμιέρας της ταινίας.

Εμείς, ωστόσο, εξακολουθούμε να ανυπομονούμε για τη νέα ταινία του Bond (ακόμα κι εάν δεν ξέρουμε πότε θα τη δούμε), γι’ αυτό ψάξαμε και βρήκαμε τα γυαλιά ηλίου που θα φοράει στο «No Time to Die». Ειδικότερα, ο πράκτορας 007 θα φοράει 4 διαφορετικά γυαλιά ηλίου, από πιο κλασικά μοντέλα μέχρι πιο μοντέρνα όπως τα ‘Edge 1613’ της Vuarnet.

Αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου που θα φοράει ο James Bond στο «No Time to Die»

Barton Perreira Joe Sunglasses

bartonperreira.com

Vuarnet ‘Edge 1613’

vuarnet.com

Barton Perreira ‘Norton’ Sunglasses

bartonperreira.com

Vuarnet ‘Legend 06’ Sunglasses

 

vuarnet.com

Tags from the story
0 replies on “Τα γυαλιά ηλίου που θα φοράει ο James Bond στο «No Time to Die»”