Η νέα Pre-Fall 2021 συλλογή του οίκου Thom Browne

συλλογή του οίκου Thom Browne
© Thom Browne

Στη νέα Pre-Fall 2021 συλλογή του οίκου Thom Browne κυριαρχούν τα μοτίβα, τα καρό και τα tailored κομμάτια σε συνδυασμό με streetwear στοιχεία όπως μποτάκια πεζοπορίας, puffer jackets και σκουφάκια. Με άλλα λόγια, η νέα συλλογή του Thom Browne έχει κάτι για όλους.

Για τη νέα Pre-Fall 2021 συλλογή, ο σχεδιαστής μόδας Thom Browne και η ομάδα του, αποφάσισαν να εξερευνήσουν νέους ορίζοντες και να μας παρουσιάσουν ένα μείγμα από preppy, tailoring και ­“Animal Icons” τσάντες που πρωταγωνίστησαν στη κολεξιόν του περσινού Χειμώνα.

Πιο συγκεκριμένα, παραμένοντας πιστός στο προσωπικό του ύφος, ο σχεδιαστής έχει εντάξει στη νέα του συλλογή τόσο high-end κομμάτια, όπως τα πολυαγαπημένα του κοστούμια, όσο και μπουφάν και jackets που πολλές φορές φοριούνται πάνω από πουκάμισα και σακάκια.

© Thom Browne
© Thom Browne
© Thom Browne

Ταυτόχρονα, στη Pre-Fall 2021 συλλογή του οίκου Thom Browne πρωταγωνιστούν τα έντονα μοτίβα, οι τσάντες σε σχήμα αγαπημένων ζώων, που ωστόσο βλέπουμε και πάνω σε παλτό και σακάκια, καθώς επίσης και trench coats. Και από τα “preppy” looks με τα καρό καπέλα, βλέπουμε ακόμη σκουφάκια με το λογότυπο του οίκου και μποτάκια πεζοπορίας που ταιριάζουν με όλες τις εμφανίσεις.

© Thom Browne
© Thom Browne
© Thom Browne

Αυτή η συλλογή αναμένεται να είναι διαθέσιμη τόσο στα φυσικά καταστήματα Thom Browne όσο και online (thombrowne.com) από τον Απρίλιο και Μάιο του 2021.

Tags from the story
0 replies on “Η νέα Pre-Fall 2021 συλλογή του οίκου Thom Browne”