Αυτή είναι η νέα Dior x Shawn Stussy capsule συλλογή

Dior x Shawn Stussy
© Dior

Ο οίκος Dior γιορτάζει το Κινέζικο Νέο Έτος του Βοδιού, με την κυκλοφορία μιας ανδρικής capsule συλλογής και μια ακόμη σημαντική συνεργασία ανάμεσα στον καλλιτεχνικό διευθυντή της Kim Jones και τον Αμερικανό καλλιτέχνη Shawn Stussy.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή το Κινέζικο Νέο Έτος, το όποιο φέτος γιορτάζεται στις 12 Φεβρουαρίου, ο Kim Jones συνεργάζεται εκ νέου με τον Shawn Stussy για μια άκρως εντυπωσιακή θεματική συλλογή. Αυτή τη φορά, η Dior x Shawn Stussy Chinese New Year capsule συλλογή, περιστρέφεται γύρω από το σύμβολο του βοδιού, καθώς οι Κινέζοι εισέρχονται το 2021 στο Έτος του Βοδιού.

© Dior
© Dior

Φυσικά, στη συλλογή κυριαρχεί το εμβληματικό “Dior” λογότυπο σε στυλ γκράφιτι, που είχε σχεδιάσει ο Shawn Stussy για προηγούμενη συνεργασία του με τον γαλλικό οίκο, αλλά και το σύμβολο του βοδιού, στο οποίο επίσης ξεχωρίζει το “Dior” λογότυπο. Μάλιστα, το τελευταίο το βλέπουμε στο πίσω μέρος των jackets, φούτερ, πουλόβερ και T-shirts που περιλαμβάνει η συλλογή.

© Dior
© Dior

Τα χρώματα της συλλογής, κυμαίνονται στις αποχρώσεις του navy και του κόκκινου, ενώ εκτός από ρούχα περιλαμβάνει ακόμη και αξεσουάρ όπως μια backpack, μια crossbody τσάντα, γραβάτα, κοσμήματα και φυσικά τα αθλητικά της συλλογής, τα B27 sneakers και τα B23 high-top sneakers, στα οποία πρωταγωνιστεί το λογότυπο της συλλογής με το σύμβολο του βοδιού.

© Dior
© Dior

H συλλογή Dior x Stussy Year of the Ox capsule συλλογή είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Dior (dior.com). Αναλυτικά εδώ θα βρεις και περισσότερες πληροφορίες για τα Shawn Stussy X Dior B27 sneakers.

Tags from the story
,
0 replies on “Αυτή είναι η νέα Dior x Shawn Stussy capsule συλλογή”