Ο Roger Federer μας συστήνει τα «The Roger Pro»

The Roger Pro
© On

Ο Roger Federer μας συστήνει τα «The Roger Pro», τα πρώτα του tennis shoes σε συνεργασία με το brand On. Μετά από 13 μήνες απουσίας του από τα γήπεδα, ο Federer επιστρέφει στο Qatar Open της Ντόχα με τα δικά του αθλητικά!

Τα THE ROGER Pro είναι τα πρώτα tennis shoes με την υπογραφή του Federer από την ελβετική εταιρεία On, στην οποία ο ίδιος είχε αρχίσει να επενδύει το 2019. Αυτό που ξεχωρίζει στα συγκεκριμένα αθλητικά είναι ότι συνδυάζει την καινοτόμα τεχνολογία που χρησιμοποιεί η On στα παπούτσια running με τη σταθερότητα που χρειάζονται τα παπούτσια για τένις.

Αναφορικά με την εμφάνισή τους, τα συναντάμε σε λευκό χρώμα με μπλε λεπτομέρειες, ενώ το λογότυπο της On κυριαρχεί στο παπούτσι. Παράλληλα, στο πάνω μέρος του παπουτσιού βλέπουμε και το λογότυπο “R”, καθώς και μια μικρή ελβετική σημαία στο πλάι.

© On

Δυστυχώς, τα THE ROGER Pro αυτήν τη στιγμή είναι σχεδιασμένα για να τα φοράει μόνο ο Ελβετός τενίστας στα γήπεδα και ήδη έκαναν το ντεμπούτο τους στο Qatar Open, στον αγώνα απέναντι στον Βρετανό Daniel Evans. Ωστόσο, η On και ο Federer αναμένεται να λανσάρουν αυτά τα αθλητικά μέσα στους επόμενους μήνες.

© On
© On

Δες ακόμη και το RF x Uniqlo cap που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό!

Tags from the story
0 replies on “Ο Roger Federer μας συστήνει τα «The Roger Pro»”