Τα μαύρα γυαλιά ηλίου που θα έχεις για μια ζωή

μαύρα γυαλιά ηλίου
© Instagram/@YSL

Εάν εδώ και καιρό θέλεις να πειραματιστείς με τα γυαλιά ηλίου που φοράς, να υιοθετήσεις κάποια περίεργη τάση, να προτιμήσεις τους χρωματιστούς φακούς και όχι τα κλασικά σχέδια, αυτό το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη εποχή να το κάνεις, καθώς σχεδόν όλοι οι μεγάλοι οίκοι έχουν αποφασίσει φέτος τα γυαλιά ηλίου τους να ξεφύγουν από όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Παρόλα αυτά, οι τάσεις δεν είναι για όλους και μπορεί αυτό που ψάχνεις να είναι ένα κλασικό σχέδιο που θα έχεις για μια ζωή, αλλά κι αυτό που θα ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα. Η απάντηση σε αυτό που ψάχνεις είναι τα μαύρα γυαλιά ηλίου, σαν κι αυτά που είδαμε πριν από μερικούς μήνες να φοράει ο αγαπημένος μας Keanu Reeves στην καμπάνια του οίκου Saint Laurent.

Ακολουθούν μερικά απ’ τα διαχρονικά και κλασικά σχέδια σε μαύρα γυαλιά ηλίου που επιλέξαμε εμείς και είναι αυτά που θα σε κάνουν να μοιάζεις σαν τον John Wick αυτό το καλοκαίρι.

Ray-Ban
Classic Wayfarer sunglasses

www.ray-ban.com

Prada
Pillow Sunglasses

www.prada.com

Persol
PO3148S

www.persol.com

Saint Laurent

www.ysl.com

Oliver Peoples
Sheldrake Round-Frame Acetate Polarised Sunglasses

www.oliverpeoples.com

Ray-Ban
Colonel Sunglasses

www.ray-ban.com

Jacques Marie Mage
“Molino” 55 sunglasses

Για το τέλος, κρατήσαμε τα Jacques Marie Mage γυαλιά ηλίου, σαν κι αυτά που ο Keanu φορούσε στο εξώφυλλο Μαΐου, της αμερικάνικης έκδοσης του περιοδικού GQ.

jacquesmariemage.com

Tags from the story
0 replies on “Τα μαύρα γυαλιά ηλίου που θα έχεις για μια ζωή”