Αυτή είναι η συνεργασία Chanel x Axe που κανένας μας δεν ζήτησε!

Chanel x Axe
© MSCHF

Το νέο “πείραμα” της MSCHF είναι η ανάμειξη δύο εμβληματικών αρωμάτων για τη δημιουργία του No. 5 Axe και συγκεκριμένα των Chanel No. 5 και του αποσμητικού Axe. Το περίεργο είναι ότι αυτή η απροσδόκητη συνεργασία Chanel x Axe κατάφερε να γίνει sold out σε χρόνο ρεκόρ.

Η MSCHF, διάσημη καλλιτεχνική κολεκτίβα με έδρα το Μπρούκλιν, η οποία στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με άλλα παρόμοια πρότζεκτ που δεν τα περιμένει κανείς, αλλά γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο γίνονται viral. Αυτήν τη φορά, λοιπόν, αποφάσισε να δημιουργήσει το Chanel x Axe άρωμα.

Θα αναρωτιέσαι κι εσύ όπως και εμείς γιατί να επιλέξει την ανάμειξη δύο τόσο διαφορετικών αρωμάτων; Ωστόσο, όπως η ίδια η MSCHF αναφέρει ορισμένες μυρωδιές είναι συνδεδεμένες με την αμερικανική κουλτούρα και είτε μας αρέσει είτε όχι το Axe Body Spray είναι μία από αυτές.

Και συνεχίζει αναφέροντας ότι για τους περισσότερους, το Axe Body Spray φέρνει στη μνήμη στιγμές από τα αποδυτήρια του γυμνασίου, ενώ ακριβώς αντίθετα το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν ακούς το Chanel No. 5 είναι το signature μπουκάλι του δίπλα στην Marion Cotillard ή τον Brad Pitt. Και τα δύο είναι αναμφισβήτητα νοσταλγικά κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που η MSCHF επέλεξε να τα ενώσει!

Η τιμή του ανέρχεται στα 400 δολάρια και αυτό το άρωμα με το iconic lime χρώμα στο μπουκάλι του κατάφερε να γίνει sold out μέσα σε μόλις 20 λεπτά! Παρόλα αυτά, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παραμένουν ενημερωμένοι για πιθανά restocks στην ιστοσελίδα της MSCHF (mschf.xyz).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MSCHF (@mschf)

Tags from the story
0 replies on “Αυτή είναι η συνεργασία Chanel x Axe που κανένας μας δεν ζήτησε!”