Με καλλιτεχνική πινελιά η καλοκαιρινή συλλογή του οίκου Dior

καλοκαιρινή συλλογή του οίκου Dior

Με καλλιτεχνική πινελιά η νέα καλοκαιρινή συλλογή του οίκου Dior, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα και ήδη σε αυτή έχουμε ξεχωρίσει τα κομμάτια κλειδιά για την επόμενη σεζόν. Εκτός από τα ολοκαίνουργια B27 sneakers, η συλλογή περιλαμβάνει και το αγαπημένο “WFH” κομμάτι, που δεν είναι άλλο από τα hoodies.

Πιο συγκεκριμένα, για τη συλλογή του για το Καλοκαίρι του 2021, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Dior Men, Kim Jones, συνεργάζεται με τον καλλιτέχνη από την Γκάνα, Amoako Boafo, με τα έντονα χρώματα που συναντάμε στις δημιουργίες τους να αντικατοπτρίζουν απόλυτα τη δυναμική και την ενέργεια αυτής της συλλογής.

Στη συλλογή, ξεχωρίζουμε το oversized γκρι φούτερ με το λογότυπο του οίκου και τις πολύχρωμες πινελιές πάνω του που σπάνε τη μονοτονία και το καθιστούν ιδανικό για τις κρύες βραδιές του καλοκαιριού. Φυσικά, η συλλογή συμπεριλαμβάνει και το αντίστοιχο T-shirt, ενώ και το λευκό χρώμα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς το συναντάμε τόσο σε sweatshirts όσο και denim κομμάτια.

Παράλληλα, η συλλογή περιλαμβάνει πολύχρωμα αξεσουάρ και αγαπημένα sneakers όπως τα B27, τα B22 και τα B23 που οι λάτρεις του οίκου επιλέγουν ξανά και ξανά. Ακολουθούν τα κομμάτια από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή του οίκου Dior που ξεχωρίσαμε εμείς:

‘DIOR’ OVERSIZED HOODED SWEATSHIRT

dior.com

OVERSIZED ‘DIOR’ T-SHIRT

dior.com

OVERSIZED ‘DIOR’ SWEATSHIRT

dior.com

‘DIOR’ OVERSHIRT

dior.com

B27 HIGH-TOP SNEAKER

dior.com

B22 SNEAKER

dior.com

Tags from the story
0 replies on “Με καλλιτεχνική πινελιά η καλοκαιρινή συλλογή του οίκου Dior”