Ποιο είναι το ιδανικό μήκος στο μαγιό;

μήκος στο μαγιό
© Marks and Spencer

Έχουμε ήδη μιλήσει για τις τάσεις που θα επικρατήσουν αυτή τη σεζόν στα μαγιό και τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το ιδανικό μήκος. Οι προτιμήσεις των ανδρών στα μαγιό απ’ τη δεκαετία του ’60 έχουν αλλάξει αρκετά, ενώ τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι τείνουν να επιλέγουν μαγιό με βάση ποιες ατέλειες θα τους καλύψει κι όχι ποιο είναι αυτό που τους αρέσει.

Ο σωματικός τύπος του καθενός είναι ένας παράγοντας για το μαγιό που θα επιλέξει, ωστόσο το μαγιό τύπου βερμούδα είναι αυτό που ταιριάζει σχεδόν σε όλους. Ποιο είναι το σωστό μήκος; Για τους περισσότερους το μαγιό θα πρέπει να τελειώνει ακριβώς στο γόνατο ή λίγο πάνω από αυτό. Ωστόσο, τις τελευταίες σεζόν, όπως κι αυτή, το πολύ κοντό μαγιό είναι αυτό που έχουμε δει στις περισσότερες νέες κολεξιόν. Αναλύουμε τρία διαφορετικά μήκη στα μαγιό, κι όταν αποφασίσεις ποιο είναι το κατάλληλο για εσένα, είσαι ελεύθερος να διαλέξεις το χρώμα και το print που θέλεις.

Κοντό 4″-5” 

Είναι το ιδανικό μήκος για όσους ταξιδέψουν σε κάποιον ευρωπαϊκό προορισμό, αλλά και για εκείνους που έχουν καλλίγραμμα πόδια.

© Frescobol Carioca

Μεσαίου μήκους 6″-7”

Αυτό είναι το μαγιό που ταιριάζει σχεδόν σε όλους, αλλά και που το προτιμάνε όλοι. Είναι αυτό που τελειώνει ακριβώς πάνω απ’ το γόνατο και συνήθως οι περισσότεροι το διαλέγουν με λάστιχο στη μέση.

© Derek Rose

Μακρύ 8″-9”

Το κατάλληλο μήκος για τους ψηλότερους ή γι’ αυτούς που σκοπεύουν να κάνουν surf στην παραλία.

© Kenzo

Tags from the story
0 replies on “Ποιο είναι το ιδανικό μήκος στο μαγιό;”