Έρχονται τον Ιούλιο τα Nike Air Jordan 4 x Off-White

Air Jordan

Κι όμως, η πιο πολυαναμενόμενη συνεργασία του φετινού καλοκαιριού έχει πλέον επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας: Τα Nike Air Jordan 4 x Off-White έρχονται στις 25 Ιουλίου και αναρωτιόμαστε ποιος θα τα προλάβει.

Τα Nike Air Jordan 4 x Off-White τα πρωτοείδαμε το 2019 στην έκθεση “Figures of Speech” του Virgil Abloh στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Σικάγου, και τότε όλοι νομίζαμε ότι αυτό θα ήταν το μοναδικό ζευγάρι που θα βλέπαμε ποτέ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

forever attempting to jump from the free throw line.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ virgilabloh στις

Παρόλα αυτά, είναι πλέον και επιβεβαιωμένα η νέα συνεργασία ανάμεσα στις Nike και Off-White. Σημειώνεται ακόμη ότι Virgil Abloh απ’ το 2017 σχεδιάζει για τη Nike περιορισμένης έκδοσης αθλητικά που το κοινό φαίνεται ότι λατρεύει, κάτι που φανταζόμαστε ότι θα επαναληφθεί και με το νέο τους δημιούργημα.

Τώρα, ο Virgil Abloh δίνει τη δική του ματιά στα Air Jordan 4, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στις 25 Ιουλίου και είναι ήδη τα αθλητικά που φανταζόμαστε να φοριούνται έξω απ’ τις επιδείξεις μόδας, αλλά και στις πασαρέλες. Το χρώμα τους σε ουδέτερες αποχρώσεις, αλλά και η διατήρηση της κλασικής γραμμής των Air Jordan 4, εγγυώνται σίγουρα την επιτυχία.

Διάβασε ακόμη και για τα Nike SB Adversary, που είναι ίσως η πιο έξυπνη αγορά που μπορείς να κάνεις φέτος το Καλοκαίρι.

Tags from the story
0 replies on “Έρχονται τον Ιούλιο τα Nike Air Jordan 4 x Off-White”