Αυτά είναι τα sneakers που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

sneakers που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα
© Nike

Συγκεντρώσαμε τα sneakers που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα και η αλήθεια είναι ότι αυτές οι κυκλοφορίες μας έχουν ενθουσιάσει αρκετά. Συγκεκριμένα, την τιμητική τους έχουν τα ολοκαίνουρια New Balance 2002R σε μαύρο χρώμα, τα Air Jordan 1 “University Blue” και τα KITH x Nike Air Force 1 Low “Paris”.

Αναλυτικά, ακολουθούν τα sneakers που ξεχωρίσαμε εμείς αυτή την εβδομάδα και μπορείς κι εσύ ελεύθερα να τους ρίξεις μια ματιά, εάν αυτή την περίοδο ψάχνεις το επόμενο ζευγάρι αθλητικών για τη συλλογή σου.

KITH x Nike Air Force 1 Low “Paris”

Τα Air Force 1 της συνεργασίας της Nike με το streetwear brand KITH είναι ίσως τα ωραιότερα που έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό, αλλά είναι λογικό αφού φέρουν τη γαλλική φινέτσα. Αυτά τα Nike Air Force 1 Low είναι εμπνευσμένα από την Πόλη του Φωτός και πρόκειται να κυκλοφορήσουν αποκλειστικά στο κατάστημα KITH Paris που αναμένεται να ανοίξει μέσα στους επόμενους μήνες.

New Balance 2002R

Η New Balance τον τελευταίο χρόνο έχει κυκλοφορήσει μερικά από τα καλύτερα μοντέλα της, τα οποία το ένα μετά το άλλο εξαντλούνταν σε χρόνο ρεκόρ. Κάτι τέτοιο θα γίνει και με τα νέα New Balance 2002R σε μαύρο χρώμα και λεπτομέρειες σε πράσινη απόχρωση. Τα αθλητικά είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας της New Balance και κοστίζουν 140 δολάρια.

newbalance.com

Air Jordan 1 “University Blue”

Τα νέα Air Jordan 1 “University Blue” θα κυκλοφορούσαν αρχικά στα τέλη Φεβρουαρίου, όμως, πλέον αναμένονται στις 6 Μαρτίου. Το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο για όλη την οικογένεια, ενώ η τιμή για τα ανδρικά παπούτσια θα ανέρχεται στα 170 δολάρια.

nike.com

Tags from the story
0 replies on “Αυτά είναι τα sneakers που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα”