Ο Ralph Lauren κυκλοφορεί τις πιο στιλάτες μάσκες προστασίας

Ralph Lauren
© RALPH LAUREN

Το να βρεις μια στιλάτη μάσκα προστασίας προσώπου δεν είναι τόσο δύσκολη υπόθεση, καθώς στην αγορά κυκλοφορούν εκατοντάδες διαφορετικά σχέδια που σίγουρα θα βρεις κάποια που να σου αρέσει τόσο ώστε να μην τη βγάζεις σχεδόν ποτέ, ειδικά τώρα που η χρήση της κρίνεται υποχρεωτική.

Για την ακρίβεια, υφασμάτινες μάσκες πολλαπλών χρήσεων μπορείς να βρεις πλέον σχεδόν παντού. Στα καταστήματα της γειτονιάς σου, στα καταστήματα παραγωγής fast fashion, στους διάσημους οίκους μόδας, αλλά και τα streetwear brands που όλα τις έχουν εντάξει στις συλλογές τους. Χαρακτηριστικά, ο οίκος Burberry ανακοίνωσε μόλις την περασμένη εβδομάδα ότι λανσάρει προστατευτικές μάσκες με το εμβληματικό του λογότυπο.

Παρόλα αυτά, όσες μάσκες κι εάν έχουμε δει μέχρι στιγμής, υπάρχει κάτι στις νέες μάσκες προσώπου του Ralph Lauren που τις κάνει να ξεχωρίζουν. Σε αυτές διακρίνεται το εικονικό εμπορικό σήμα του οίκου, καθώς και τα επαναλαμβανόμενα και διαχρονικά μοτίβα που τόσο έχουν αγαπηθεί.

Ο αμερικανικός οίκος μόδας από την έναρξη της πανδημίας έχει συνεισφέρει στη μάχη κατά του Covid-19, μέσω δωρεών στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, αλλά και μέσω παραγωγής προστατευτικού υλικού για τους εργαζόμενους πρώτης γραμμής στον τομέα της υγείας.

Τώρα, ο Ralph Lauren λανσάρει δύο διαφορετικά είδη μασκών που μπορούν να φοριούνται καθημερινά και με κάθε εμφάνιση. Συγκεκριμένα, το πρώτο σχέδιο είναι μια μάσκα προσώπου φτιαγμένη από βαμβακερό ύφασμα και εμβληματικά και κλασικά Polo στοιχεία. Παράλληλα, αυτές οι μάσκες διαθέτουν αποσπώμενο αντιμικροβιακό φίλτρο, το οποίο μπορείς να αλλάζεις και να επαναχρησιμοποιείς τη μάσκα όσες φορές θέλεις.

© RALPH LAUREN
© RALPH LAUREN

Στη συνέχεια, έχουμε την Polo high-filtration μάσκα, η οποία διατίθεται με αντικαταστήσιμα φίλτρα και αναφέρεται ότι μπορεί να φιλτράρει αερομεταφερόμενα σωματίδια σε ποσοστό 95%. Μάλιστα, κάθε φίλτρο διαθέτει και ένα αυτοκόλλητο που σου υποδεικνύει πότε ήρθε η ώρα να το αλλάξεις.

© RALPH LAUREN

Τέλος, σημειώνεται ότι όλα τα έσοδα από τις μάσκες θα διατεθούν στο COVID-19 Solidarity Response Fund του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ενώ αυτές θα είναι διαθέσιμες τόσο στα καταστήματα Ralph Lauren όσο και online στην ιστοσελίδα του (ralphlauren.eu) απ’ τις 15 Σεπτεμβρίου (Polo cotton face mask) και απ’ τις 15 Οκτωβρίου (Polo high-filtration mask).

0 replies on “Ο Ralph Lauren κυκλοφορεί τις πιο στιλάτες μάσκες προστασίας”