Τα Nike Killshot 2 είναι επιτέλους διαθέσιμα και στη Nike και όχι μόνο μέσω καταστημάτων J.Crew, που μπορούσες μέχρι πρότινος να τα βρεις. Είναι τα αθλητικά της Nike που έχουν αγαπηθεί όσο λίγο άλλα, ενώ κάθε φορά που επανακυκλοφορούν στα καταστήματα, γίνονται sold out σε χρόνο ρεκόρ.
Πιο συγκεκριμένα, η J.Crew το 2012 αποφάσισε να επανακυκλοφορήσει τα vintage Nike Killshot 2, τα διάσημα τένις αθλητικά απ’ τη δεκαετία του ’70, σε σχεδόν 450 καταστήματα στις ΗΠΑ. Από τότε μέχρι και σήμερα, αυτά τα αθλητικά γίνονται sold out κάθε φορά, επανακυκλοφορούν και γίνονται sold out ξανά.
Είναι τα αθλητικά που μπορείς να φοράς όλες τις εποχές του χρόνου και να τα συνδυάζεις με τις πιο casual εμφανίσεις σου, αλλά ακόμη κι αυτές στο γραφείο.
Κι ενώ μέχρι σήμερα τα Nike Killshot 2 μπορούσες να τα αγοράσεις μόνο μέσω των J.Crew καταστημάτων, από εδώ και πέρα τα αγαπημένα αθλητικά είναι διαθέσιμα και μέσω της ιστοσελίδας της Nike, ενώ το κόστος τους ανέρχεται στα 90 δολάρια.
www.nike.com