Ο οίκος Dior παρουσιάζει την πρώτη του capsule συλλογή για σκι

συλλογή για σκι
© Dior

Ο οίκος Dior παρουσιάζει την πρώτη του capsule συλλογή για σκι, μια νέα ready-to-wear κολεξιόν, η οποία αποτελείται από σανίδες snowboard, πέδιλα του σκι και αξεσουάρ σχεδιασμένα από τον καλλιτεχνικό διευθυντή της ανδρικής σειράς, Kim Jones, σε συνεργασία με τα brands Descente, AK SKI και POC.

Η πρώτη capsule συλλογή για σκι του γαλλικού οίκου συμπεριλαμβάνει εμβληματικά κομμάτια και sportswear υψηλής απόδοσης με έναν μινιμαλιστικό σχεδιασμό που χαρακτηρίζει τις συλλογές του Kim Jones.

Μπορεί το δεύτερο lockdown να μη μας επιτρέπει να κάνουμε χειμερινά ταξίδια, αλλά αυτή η συλλογή μας ταξιδεύει σε προορισμούς για σκι και μας κάνει να ονειρευόμαστε για την εποχή που θα μπορέσουμε να φορέσουμε τα πέδιλα του σκι ξανά.

Ο οίκος Dior μόλις κυκλοφόρησε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα χρειαστείς σε ένα ταξίδι για σκι, καθώς η συλλογή περιλαμβάνει κράνος, μπατόν σκι, σανίδες snowboard και πέδιλα του σκι. Μάλιστα, στα δύο τελευταία συναντάμε το εμβληματικό Oblique λογότυπο του οίκου, ενώ όλη η capsule συλλογή είναι στις αποχρώσεις του navy blue και τις λεπτομέρειες τους σε λευκό χρώμα.

Σημειώνεται ότι η συλλογή είναι διαθέσιμη online στο dior.com, καθώς και στις μπουτίκ Dior σε όλο τον κόσμο. Ακολουθούν τα κομμάτια της Dior ski capsule συλλογής που ξεχωρίσαμε εμείς.

Ο εξοπλισμός της Dior ski capsule συλλογής:

© Dior
© Dior

© Dior
© Dior

Τα κομμάτια της Dior ski capsule συλλογής:

συλλογή για σκι
© Dior
συλλογή για σκι
© Dior
συλλογή για σκι
© Dior
συλλογή για σκι
© Dior
συλλογή για σκι
© Dior

Tags from the story
0 replies on “Ο οίκος Dior παρουσιάζει την πρώτη του capsule συλλογή για σκι”