Τα καλύτερα ανδρικά χριστουγεννιάτικα πουλόβερ για το 2020!

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά από τις υπόλοιπες χρόνιες και όπως όλα δείχνουν μάλλον θα μας βρουν και στο σπίτι. Αυτό όμως δεν θα επηρεάσει τη διάθεσή μας και θα συνεχίσουμε να κάνουμε -όπως και όσο μπορούμε- αυτό που κάνει τις γιορτές τόσο ξεχωριστές. Κι αυτό συνήθως έχει να κάνει με τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας.

Φέτος, μπορεί να δούμε τους αγαπημένους μας μέσω βιντεοκλήσης και μπορεί να μην έχουμε την ευκαιρία να φορέσουμε τα γιορτινά μας ρούχα, σίγουρα όμως μπορούμε να φορέσουμε τα αγαπημένα μας “ugly christmas sweater” που από μόνα τους αρκούν για να φτιάξουν τη διάθεση σου, αλλά και των συνομιλητών σου στο Zoom.

Κι ακόμη εάν θεωρείς ότι αυτά τα πουλόβερ δεν είναι για σένα, είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις σε κάποιον που πραγματικά αγαπάει τα Χριστούγεννα. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος συγκεντρώσαμε τα καλύτερα ανδρικά χριστουγεννιάτικα πουλόβερ που κυκλοφορούν στην αγορά, ενώ μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι μερικά από αυτά θα θέλεις να τα φορέσεις και όταν οι γιορτές τελειώσουν.

Τα καλύτερα ανδρικά χριστουγεννιάτικα πουλόβερ για το 2020:

Saint Laurent

mrporter.com

Trunk

trunkclothiers.com

Gucci

farfetch.com

Officine Générale

mrporter.com

Marcelo Burlon County of Milan

farfetch.com

Thom Browne

mrporter.com

 

Ralph Lauren Purple Label

mrporter.com

Tags from the story
0 replies on “Τα καλύτερα ανδρικά χριστουγεννιάτικα πουλόβερ για το 2020!”