Το GB Spa της Μεγάλης Βρετανίας σας προτείνει μια εξαιρετική εμπειρία ειδικά σχεδιασμένη για άνδρες

Barber’s Salon

Το GB Spa του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία προσφέρει μια σειρά από αποκλειστικές θεραπείες, ειδικά σχεδιασμένα για άνδρες. Προσαρμοσμένες στις ατομικές ανάγκες κάθε άνδρα, το νέο Barber’s Salon προσφέρει περιποίηση προσώπου, περιποίηση μούσι και ξύρισμα που δεν μπορείς να βρεις εύκολα σε κανένα άλλο σημείο στην Αθήνα.

Το GB Spa έχει δημιουργήσει έναν εξειδικευμένο χώρο, το Barber’s Salon, για τους άντρες που ξέρουν να προσέχουν και να φροντίζουν την εμφάνισή τους. Είναι ένας χώρος που θυμίζει κάτι από βρετανική ανδρική λέσχη, ένας χώρος άνετος που προσφέρεται για χαλάρωση, που στις μέρες μας είναι τόσο αναγκαία.

Ο expert του grooming και barber στο GB Hair Spa, Κωνσταντίνος Κουτρούμπας είναι εκεί για να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία περιποίησης και ανανέωσης με επιλεγμένα προϊόντα ομορφιάς υψηλής ποιότητας σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής. Κι όλα αυτά σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Για να ολοκληρωθεί η εμπειρία περιποίησης, εξειδικευμένο προσωπικό του ξενοδοχείου σερβίρει το ποτό της επιλογής σου, όσο εσύ χαλαρωνείς.

Άντρες που επιθυμούν να κλέψουν λίγο χρόνο από την καθημερινότητά τους και να προγραμματίσουν ένα ραντεβού χαλάρωσης στο Hair Spa Salon, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό είναι ανοιχτό κάθε μέρα και τις Κυριακές από τις 11:00 μέχρι τις 19:00.

Μπορείς εύκολα και γρήγορα να κλείσεις ραντεβού κι από εδώ.

info


Syntagma Square, Athens 10564
T. +30 210 3330799 / 772
[email protected]

0 replies on “Το GB Spa της Μεγάλης Βρετανίας σας προτείνει μια εξαιρετική εμπειρία ειδικά σχεδιασμένη για άνδρες”