Η νέα Pure Vitality Skin Renewing Cream της Kiehl’s

Pure Vitality Skin Renewing Cream

Η Kiehl’s παρουσιάζει υπερήφανα την Pure Vitality Skin Renewing Cream, μια σύνθεση με συστατικά 99,6% φυσικής προέλευσης που, συνδυάζοντας το παγκοσμίου φήμης Μέλι Manuka με τη Ρίζα Κορεατικού Κόκκινου Τζίνσενγκ, συμβάλλει στην ανάπλαση και την ενδυνάμωση της επιδερμίδας για πιο λεία υφή και πιο νεανική όψη με την πάροδο του χρόνου.

Αναπτύσσοντας μια αποτελεσματική σύνθεση με φυσικά συστατικά, οι χημικοί της Kiehl’s δημιούργησαν μια απαλή βάση κρέμας με ανάλαφρη υφή κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμα και τη λιπαρή και την ευαίσθητη. Η σύνθεση περικλείεται σε ένα πρωτοποριακό αεροστεγές βαζάκι, το οποίο προστατεύει τα πολύτιμα συστατικά φυσικής προέλευσης που εξασφαλίζουν στην επιδερμίδα άμεση λάμψη και λεία, πιο νεανική όψη.

Το προϊόν φέρει την πιστοποίηση «Silver» του Ινστιτούτου Cradle to Cradle, η οποία χορηγήθηκε μετά από αξιολόγηση της ασφάλειας των πρώτων υλών, της επαναχρησιμοποίησης των πρώτων υλών, της διαχείρισης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και του άνθρακα, της διαχείρισης των υδάτινων πόρων, και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Η πιστοποίηση λειτουργεί ως εγγύηση ότι το προϊόν και οι πρώτες ύλες του έχουν σχεδιαστεί με σεβασμό προς την ασφάλεια του ανθρώπου και του περιβάλλοντος, έχουν αναπτυχθεί για μελλοντικούς κύκλους χρήσης, και χρησιμοποιούν καθαρή ενέργεια και νερό σε όλο το μήκος της αλυσίδας εφοδιασμού.

Με έμπνευση παραδοσιακές πρακτικές της Ανατολής και της Δύσης, οι χημικοί της Kiehl’s επικεντρώθηκαν σε συστατικά γνωστά για την ικανότητά τους να ενδυναμώνουν την επιδερμίδα και να συμβάλλουν στην ανάπλασή της. Έτσι, επέλεξαν δύο από τα πιο ισχυρά συστατικά της παγκόσμιας παραδοσιακής ιατρικής, κατευθείαν από τη φύση –το Μέλι Manuka από τη Νέα Ζηλανδία και τη Ρίζα Κόκκινου Τζίνσενγκαπό την Κορέα.

Μέλι Manuka από το Βόρειο Νησί της Νέας Ζηλανδίας

Το κρεμώδες μονοανθές Μέλι Manuka από το Βόρειο Νησί της Νέας Ζηλανδίας είναι προϊόν βιώσιμου εφοδιασμού από μια οικογενειακή επιχείρηση αυτόχθονων Μαορί και φέρει την πιστοποίηση Molan Gold για την καθαρότητα και τη δύναμή του. Σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη μορφή μελιού, διαθέτει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες και ισχυρή αντιοξειδωτική δράση2. Η σύνθεση της Kiehl’s με Μέλι Manuka συμβάλλει στην ενίσχυση του δερματικού φραγμού, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τη συνολικήόψητης επιδερμίδας.

Ρίζα Κόκκινου Τζίνσενγκ από την Κορέα

Η Ρίζα Κόκκινου Τζίνσενγκ είναι ένα πανάρχαιο βότανο που χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια στην ασιατική παραδοσιακή ιατρική. Οι χημικοί της Kiehl’s επέλεξαν ειδικά τη Ρίζα Κόκκινου Τζίνσενγκ για τη σύνθεση αυτή, για να βοηθήσουν την επιδερμίδα να ανακτήσει τη φωτεινότητα, τη λάμψη και τη λεία υφή της.

Μια φυσική σύνθεση με αποδεδειγμένη ανώτερη αποτελεσματικότητα

Κλινικές και καταναλωτικές δοκιμές, μετά από 8 εβδομάδες χρήσης, έδειξαν:

  • Η φωτεινότητα και η λάμψη της επιδερμίδας βελτιώθηκαν κατά 42%3.
  • Η επιδερμίδα απέκτησε πιο λεία υφή κατά 40%3.
  • Το 91% των συμμετεχόντων συμφώνησαν ότι η επιδερμίδα τους απέκτησε όψη μεγαλύτερης ενυδάτωσης, θρέψης και φρεσκάδας.
  • Το 87% των συμμετεχόντων συμφώνησαν ότι η επιδερμίδα τους φαινόταν πιο φωτεινή και πιο λαμπερή.

Tags from the story
0 replies on “Η νέα Pure Vitality Skin Renewing Cream της Kiehl’s”