Γιατί ένας άνδρας πρέπει να χρησιμοποιεί κρέμα ματιών;

Μπορεί να πλένεις και να ενυδατώνεις το πρόσωπό σου και να θεωρείς ότι αυτά είναι αρκετά για την περιποίηση της επιδερμίδας, όμως, η κρέμα ματιών είναι πολύ πιο σημαντική για έναν άνδρα απ’ ότι φαντάζεσαι.

Μια κρέμα ματιών μπορεί να ενισχύσει την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση, καθώς τίποτα δεν προδίδει περισσότερο την πρόωρη γήρανση, όπως οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Δεν έχεις άλλωστε, ακούσει ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας;

Η τακτική εφαρμογή μιας κρέμας ματιών μπορεί να προλάβει την εμφάνιση ρυτίδων έκφρασης στο πρόσωπό σου, ενώ μπορεί να εμποδίσει και τις ρυτίδες, τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους από το να σχηματιστούν μόνιμα. Οι μαύροι κύκλοι είναι συνήθως αυτοί που προδίδουν την κούραση και την έλλειψη ύπνου γι’ αυτό κι εμείς βρήκαμε την κατάλληλη κρέμα ματιών που θα δώσει λύση στο πρόβλημα σου.

Estée Lauder: Resilience Lift Cooling/Lifting Eye GelCreme

Η νέα Resilience Lift Cooling/Lifting Eye GelCreme ανανεώνει άμεσα και ενεργοποιεί την εμφάνιση των ματιών σας. Αποκαλύπτει μια πιο λαμπερή, ανορθωμένη, νεανική εμφάνιση. Εμπλουτισμένη με Νερό Παγετώνων από τις Γαλλικές Άλπεις, αυτή η ανάλαφρη σύνθεση, δροσίζει και ενυδατώνει το δέρμα. Με την δύναμη του συμπλέγματος μας Tri-Peptide Lift, η περιοχή των ματιών αποκτά πιο ανορθωμένη εμφάνιση και πιο σφριγηλή αίσθηση. Το πόδι της χήνας, τα πρηξίματα, και οι μαύροι κύκλοι μειώνονται σημαντικά.

Οδηγίες Χρήσης: Εφαρμόστε πρωί και βράδυ, στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Διατηρείστε το στο ψυγείο για μία επιπλέον αίσθηση δροσιάς. Αυτή η κρέμα είναι οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένη για όλους τους τύπους δέρματος.

To Estée Lauder Cryotherapy Instant Eye De-Puffing Wand αναζωογονεί την περιοχή γύρω από τα μάτια και μειώνει ορατά τα πρηξίματα με το αποκλειστικό εργαλείο μασάζ, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την κρυοθεραπεία. Ειδικά σχεδιασμένο, για την περιοχή γύρω από τα μάτια και κατάλληλο για χρήση με οποιαδήποτε κρέμα ματιών Estée Lauder, αυτή η καινοτομία με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε αναμονή, έχει μία κεφαλή από ανοξείδωτο ατσάλι και cryo-core που δροσίζει σημαντικά το δέρμα με το πρώτο άγγιγμα, δημιουργώντας μία διαρκή, έντονη, αίσθηση δροσιάς που διατηρείται έως και 10 λεπτά μετά την εφαρμογή. Όταν χρησιμοποιείται με την Resilience Lift Cooling/Lifting Eye GelCreme σε συνδυασμό με μια απλή τεχνική μασάζ της Estée Lauder, το δέρμα δροσίζεται κατά 6°C άμεσα.

Χρησιμοποιείστε τη ράβδο Cryotherapy καθημερινά ή σαν στιγμιαία λύση τόνωσης της μικροκυκλοφορίας, για να μειώνονται τα πρηξίματα και να αποκαλύπτεται μια πιο ανανεωμένη, πιο φωτεινή και με λιγότερα πρηξίματα εμφάνιση, γύρω από την περιοχή των ματιών σας. Μέτρηση της θερμοκρασίας ένα λεπτό μετά την ολοκλήρωση του μασάζ.

0 replies on “Γιατί ένας άνδρας πρέπει να χρησιμοποιεί κρέμα ματιών;”