Το άρωμα της έκτης αίσθησης: L’Insoumis Ma Force από Lalique

Το L’Insoumis Ma Force Eau de Toilette είναι μια νέα, δυναμική και πολύπλευρη αρωματική δημιουργία της αρωματοποιού Fabrice Pellegrin. Ένα άρωμα που εκφράζει τη δύναμη του ενστίκτου, ένα άρωμα για θαρραλέους άνδρες. Το άρωμα της έκτης αίσθησης!

Η Δύναμη του ενστίκτου

Ο άνδρας Lalique είναι έτοιμος να αποκαλύψει άλλη μια όψη της προσωπικότητάς του. Το L’Insoumis Ma Force Eau de Toilette εκφράζει τη δύναμη του ενστίκτου. Μια φιλοσοφία ζωής: H τέχνη να ακολουθείς τη διαίσθησή σου σαν μια αλάνθαστη πυξίδα ώστε να μεταμορφώσεις τις επιθυμίες σου σε πραγματικότητα. Ο οίκος Lalique επικεντρώνει την προσοχή του στην παθιασμένη δύναμη ενός ανεξάρτητου άνδρα που δεσμεύεται να ζήσει τα όνειρά του και να προσφέρει το όραμα του στον κόσμο.

Το μπουκάλι: «Ένας αδάμαστος ανεμοστρόβιλος»

Η διακόσμηση στα πλαινά του νέου μπουκαλιού είναι μια ερμηνεία του κλασικού μοτίβου «Tourbillons» ενός πρωτότυπου έργου του γνωστού καλλιτέχνη René Lalique. Το γλυπτό, τα περιστρεφόμενα “Tourbillons”, δημιουργήθηκε το 1926 και αναφέρεται σε μια ορμητική ιδιοσυγκρασία. Το γυάλινο μπουκάλι παραμένει καθαρό στο κάτω μέρος του για να έρθει σε αντίθεση με τον ανήσυχο υπόλοιπο σχεδιασμό του. Η επιφάνειά του είναι διακοσμημένη με υφή αμμοβολής, υπενθυμίζοντας μας τη φρεσκάδα του νέου L’Insoumis Ma Force. Το ίδιο το άρωμα εμφανίζεται ελαφρώς γκρίζο-πράσινο, λόγω της οπαλίνας και θυμίζει έναν σύγχρονο συνδυασμό του αστικού περιβάλλοντος με τη φύση. Το καπάκι του έχει εγκοπές, με τελείωμα σε ασημί χρώμα και ενσωματώνει το «Hirondelles» σήμα κατατεθέν της μάρκας προσδίδοντας του μια εκλεπτυσμένη πινελιά.

Μια νέα, δυναμική και πολύπλευρη αρωματική δημιουργία

Το L’Insoumis Ma Force Eau de Toilette αποπνέει μια αρωματική φτέρη με νέα πνοή Ένα ελιξίριο της φύσης που επανασυνδέει τον άνδρα με το ένστικτό του. Φρουτώδες από την αρχή, με νότες λεμονιού που αναμιγνύονται με τον πικάντικο εξωτισμό του κάρδαμου. Οι νότες καρδιάς κινούνται γύρω απο το εκχύλισμα λεβάντας, μια πολύ σημαντική ουσία για όλα τα ανδρικά αρώματα της υψηλής αρωματοποιίας. Τα φύλλα βιολέτας και δενδρολίβανου προσδίδουν μια λεπτή ισσοροπία στο άρωμα. Ο αισθησιασμός του αρώματος προέρχεται από τον μαγευτικό συνδυασμό του ξύλου και του κεχριμπαριού. Μια δυναμική, πολύπλευρη αίθηση.

info


Το άρωμα L’Insoumis Ma Force του οίκου Lalique είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.
www.lalique.com

Tags from the story
,
0 replies on “Το άρωμα της έκτης αίσθησης: L’Insoumis Ma Force από Lalique”