Ο οίκος Trussardi παρουσιάζει το Riflesso Blue Vibe Limited Edition

Riflesso Blue Vibe Limited Edition

Με το Riflesso Blue Vibe Limited Edition, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στα ανδρικά αρώματα του οίκου Trussardi. Πρώτα ήρθε το Riflesso, που κέρδισε το 2018, τα πιο σημαντικά διεθνή βραβεία στον χώρο των αρωμάτων. Μετά ήρθε η σειρά του Riflesso Blue Vibe, ενός μαγευτικού οσφρητικού αποτελέσματος βασισμένο στην ανδρική δημιουργικότητα.

Αυτή η νέα και απροσδόκητη ερμηνεία από την Véronique Nyberg (παγκοσμίου φήμης αρωματοποιού καθώς και Αντιπρόεδρου του Mane, του παλαιότερου οίκου αρωμάτων στη Γαλλία) εξερευνά την πόλη του Μιλάνο, την πόλη σύμβολο του Λαγόσκυλου αλλά και του ίδιου του οίκου.

Οι νότες βάσης του αρώματος (λάιμ, ροζ πιπέρι και κίτρινο μανταρίνι) είναι σαν μια έκρηξη πάγου πάνω στη ζεστή αγκαλιά από τις νότες καρδιάς (γεράνι, λάβδανο, Bigarane) και στους απροσδόκητους παλμούς που δημιουργούν οι νότες βάσης (ambramone, orcanox και driftwood).

Το εμβληματικό μπουκάλι που σχεδιάστηκε από τον βραβευμένο αρχιτέκτονα Carlo Colombo έχει σκούρο γαλαζοπράσινο χρώμα και μεταλλικό σκούρο γαλαζοπράσινο για τη συσκευασία. Τα άσπρα ανάγλυφα γράμματα τόσο στο μπουκάλι όσο και στην εξωτερική συσκευασία υπογραμμίζουν τη μοναδικότητα της δημιουργίας.

Τέλος, σημειώνεται ότι το Trussardi Riflesso Blue Vibe διατίθεται σε περιορισμένη διάθεση σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Tags from the story
0 replies on “Ο οίκος Trussardi παρουσιάζει το Riflesso Blue Vibe Limited Edition”