Η Leica Q2 Daniel Craig x Greg Williams για τους θαυμαστές του James Bond

Leica Q2 Daniel Craig x Greg Williams
© Leica

Leica Q2 Daniel Craig x Greg Williams: Αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Leica με τον προσωπικό φωτογράφο του Craig για το διάστημα που ενσάρκωσε τον Bond, τον σπουδαίο Greg Williams. Φυσικά, είναι περιορισμένης έκδοσης και θα διατεθεί σε μόλις 750 κομμάτια.

Η γερμανική Leica παρουσιάζει τη νέα ειδική έκδοση της Q2 κάμερας με θέμα τον James Bond και δεν είναι άλλη από τη Leica Q2 Daniel Craig x Greg Williams, η οποία παραπέμπει στην τελευταία ταινία του Craig ως πράκτορας 007, στο πολυαναμενόμενο «No Time To Die».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Greg Williams εκτός από φωτογράφος στο No Time To Die, έχει φωτογραφίσει τον Craig και στο σετ των ταινιών Casino Royale και Quantum of Solace. Η νέα ειδική κάμερα της Leica θα περιοριστεί στα 750 κομμάτια και τη συναντάμε σε μαύρο ματ φινίρισμα με λεπτομέρειες σε χρυσό χρώμα.

Τα αρχικά των δύο ονομάτων DC x GW είναι γραμμένα στο πίσω μέρος της κάμερας και συγκεκριμένα πάνω από την οθόνη, ενώ το Daniel Craig x Greg Williams είναι γραμμένο κάτω από την οθόνη. Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα της Leica (leica-camera.com).

© Leica
© Leica
© Leica
© Leica

Tags from the story
0 replies on “Η Leica Q2 Daniel Craig x Greg Williams για τους θαυμαστές του James Bond”