Τα νέα αθλητικά παπούτσια Travis Scott’s Nike x Fragment Design

Συνεργασίες γίνονται σε όλους τους κλάδους, ένα παραπάνω στον χώρο της μόδας, και στην περίπτωσή μας, στο χώρο των παπουτσιών. Με αυτό κατά νου, κάθε τόσο υπάρχει μια συνεργασία που θέτει πραγματικά τον πήχη ψηλά.

Από την Πασχαλιά Πυρένη

Το τελευταίο έρχεται από τα εσωτερικά της Nike. Η μάρκα που εδρεύει στο Όρεγκον έχει ζητήσει τη βοήθεια του σούπερ σταρ του hip-hop Travis Scott και του Fragment Design του Hiroshi Fujiwara για να δώσει στο εικονικό Air Jordan 1 του 1985 μια συνολική ανανέωση.

Συνδυάζοντας τρία από τα μεγαλύτερα μυαλά στην εκπαιδευτική μπιζ, η περιορισμένης έκδοσης Air Jordans αναμενόταν θερμά τόσο από τους αθλητές, όσο και από τους συντάκτες μόδας, από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν στον Scott, τον Ιανουάριο, στο Στέιτ του Τέξας.

Σχεδιασμένο από την ομάδα Jumpman, τον ράπερ «Highest In The Room» και τον Fujiwara, τον uber-cool συνεργάτη του Louis Vuitton και του Moncler που δημιουργεί αποκλειστικές εκδόσεις αποκλειστικής Ιαπωνίας για τη Nike από τη δεκαετία του 1990, τα sneaks είναι μερικά από τα καλύτερα που έχουμε δει φέτος.

Τα λογότυπα Cactus Jack και Fragment Design είναι ανάγλυφα στα αριστερά και δεξιά, όπου βρίσκονται δίπλα στην επωνυμία Air Jordan, ενώ στις εξωτερικές όψεις κάθε παπουτσιού αποτελούν σήμα κατατεθέν του Scott για τα σχέδιά του Air Jordan 1.

0 replies on “Τα νέα αθλητικά παπούτσια Travis Scott’s Nike x Fragment Design”