Τα νέα προϊόντα της Apple φτάνουν τον Μάρτιο του 2022

Η πρώτη εκδήλωση της Apple για το 2022 θα είναι προγραμματισμένη για τον Μάρτιο και θα ανακοινώσει την άφιξη τριών πολυαναμενόμενων προϊόντων από τους θαυμαστές της Apple. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που αναφέρθηκαν από τον Mark Gurman, έναν δημοσιογράφο του Bloomberg, αλλά με παρελθόν από εύστοχες προβλέψεις με θέμα την Apple, το Cupertino εργάζεται σε μια ειδική εκδήλωση για τις 8 Μαρτίου (ημερομηνία που δεν έχει ακόμη επισημοποιηθεί) στην οποία τρεις εξαιρετικοί πρωταγωνιστές θα πρέπει να ξεχωρίστε. : ένα νέο Mac Mini, το iPhone SE 2022 και ένα αναθεωρημένο και διορθωμένο iPad Air.

Εν ολίγοις, ένα είδος επισκόπησης των νέων οικονομικών προϊόντων που έρχονται από την Apple με μια εξατομικευμένη λύση για όλες τις κύριες γραμμές της προς πώληση: smartphone, tablet και υπολογιστές. Είναι πιθανό η Apple να αποφασίσει να προβλέψει κάτι σχετικά με τα νέα τσιπ M2 που έρχονται, αν και φαίνεται πιο λογικό ότι αυτή η καινοτομία θα μπορούσε να αναβληθεί για τον Ιούνιο, με την ευκαιρία του WWDC 2022.

Εδώ είναι τα προϊόντα που μπορούμε να περιμένουμε για την εκδήλωση της Apple που έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο:

iPhone SE 2022 

Το νέο οικονομικό iPhone θα κάνει το ντεμπούτο του στα καταστήματα μέχρι τα τέλη Μαρτίου, με την ίδια παλιά σχεδίαση με οθόνη 4,7 ιντσών και 3 GB RAM. Επιπλέον, θα μπορούσε επίσης να έχει συμβατότητα με δίκτυα 5G χάρη στην άφιξη του τσιπ A15 Bionic καθώς και 64 GB αποθηκευτικού χώρου και νέες λειτουργίες υπολογιστικής φωτογραφίας. Επιπλέον, ανακτά την κλασική συμπαγή εμφάνιση που έκανε την περιουσία της εταιρείας και το παλιό καλό Touch ID, ταχύτερο και ταχύτερο από τη συντριπτική πλειονότητα των αισθητήρων κάτω από την οθόνη που διατίθενται στην αγορά. Εν ολίγοις, μια σταθερή και συγκεκριμένη εναλλακτική λύση για όσους δεν χρειάζονται μέγιστη απόδοση αλλά σε τιμή που θα μπορούσε να πείσει τους χρήστες με ένα παλιό iPhone να ενημερώσουν το τηλέφωνό τους.

iPad Air 2022

Μετά την ανανέωση του iPad mini και του iPad 9ης γενιάς, επόμενο στη λίστα είναι το iPad Air που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του την άνοιξη με μια νέα οθόνη 11 ιντσών και τη δύναμη του τσιπ A15 Bionic, που ανακυκλώνεται για το βασικό tablet. Δεν θα πρέπει να υπάρχουν νέα στο μπροστινό μέρος του σχεδιασμού – εκτός από κάποιες μικρές τροποποιήσεις για τη μείωση των πλευρικών άκρων – αλλά όλες οι ενημερώσεις θα συγκεντρωθούν κάτω από το σώμα: συμβατότητα με 5G, νέα μπροστινή κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 12 megapixel (για FaceTime και βιντεοκλήσεις) και λίγη περισσότερη μπαταρία.

Mac mini

Το νέο Mac mini 2022 θα μπορούσε να αντικαταστήσει το μοντέλο με το τσιπ M1 παρουσιάζοντας τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή M1 Pro ή Max. Επίσης νέος είναι ο σχεδιασμός με γυάλινη επιφάνεια τυλιγμένη σε κέλυφος αλουμινίου και ανεμιστήρα που μετακινείται στο κάτω τμήμα.

0 replies on “Τα νέα προϊόντα της Apple φτάνουν τον Μάρτιο του 2022”