Τα sneakers που έφτιαξε η PUMA για τη Ferrari

Το να γίνεις οδηγός της Formula 1 είναι ένα κατόρθωμα που λίγοι μπορούν να διαχειριστούν, αλλά το να νιώθεις σαν οδηγός Ferrari είναι τώρα λίγο πιο εύκολο, χάρη στα νέα αθλητικά παπούτσια PUMA, τα οποία παίρνουν το σύνθημά τους από τα μονοθέσια του Μαρανέλο, έργα τέχνης που αντιπροσωπεύουν ό,τι πιο εμβληματικό και θρυλικό στον κόσμο των κινητήρων.

Το νέο ION Speed

Το πιο πρόσφατο μοντέλο PUMA, που φορούσε ο Carlos Sainz, ονομάζεται ION Speed ​​και παίρνει το σύνθημά του από ένα αυτοκίνητο Cavallino, το SF90 Stradale: η σιλουέτα των αθλητικών παπουτσιών, στην πραγματικότητα, αντανακλά την αεροδυναμική του, συμπεριλαμβανομένης της γλυπτικής λεπτομέρειας σε άκαμπτο TPU. που θυμίζει το μπροστινό φτερό του supercar παραγωγής.

ION Speed ​​Puma Scuderia Ferrari Formula 1

Τα ION Speed ​​της PUMA είναι εμπνευσμένα από τη Ferrari SF90 σε ελικοειδές σχήμα με υλικά αιχμής, με την ελαφριά κατασκευή από πλεκτό πλέγμα που τονίζει την υπερμοντέρνα γοητεία αυτών των unisex sneakers, διαθέσιμα σε τέσσερις διαφορετικούς χρωματισμούς: PUMA Black, Rosso Corsa, PUMA White και Saffron-PUMA. Το sneaker διακοσμείται από μια τρισδιάστατη ανάγλυφη έγχυση TPU και ένα θερμικά σφραγισμένο δέρμα TPU που παρέχει πρόσθετη δομική προστασία και υποστήριξη σε αστικές συνθήκες. Τα ION Speed ​​πωλούνται στην πύλη Puma στα 110 ευρώ.

Μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του νέου μονοθέσιου για τη σεζόν 2022, της F1-75, η Ferrari λάνσαρε επίσης τις νέες στολές της ομάδας, υπογεγραμμένες επίσης από την PUMA. Στα social media, οι δύο οδηγοί, Charles Leclerc και Carlos Sainz, εμφανίστηκαν ως μοντέλα, συνοδευόμενοι από μια εμβληματική φράση: «A new era and a new look for 2022», δηλαδή η χρονιά της καμπής, από τεχνικό σημείο άποψη (τα μονοθέσια θα είναι εντελώς νέα σύμφωνα με τον νέο κανονισμό) η οποία, ελπίζουμε, από τα αποτελέσματα, να επιστρέψει για να πανηγυρίσει μια νίκη που λείπει από τις 22 Σεπτεμβρίου 2019 στη Σιγκαπούρη. Το χρώμα του νέου Team Polos είναι φυσικά το κόκκινο της Ferrari, με λεπτή λευκή ή κίτρινη ρίγα και φαρδιά μαύρη ταινία στο ύψος του στήθους, η οποία συνεχίζεται στα μανίκια.

Η πρώτη θέση για την κομψότητα έχει ήδη κατακτηθεί.

0 replies on “Τα sneakers που έφτιαξε η PUMA για τη Ferrari”