Τα καλύτερα fitness gadgets που θα αναβαθμίσουν την προπόνησή σου

καλύτερα fitness gadgets
© 9to5Toys

Τα gadgets που κυκλοφορούν καθημερινά είναι πολλά και διάφορα, αλλά συχνά είναι δύσκολο να διακρίνεις ποια είναι αυτά που αξίζει να επενδύσεις και αυτά που δεν χρειάζεσαι απαραίτητα. Εμείς στο Men’s Arena συγκεντρώσαμε τα καλύτερα fitness gadgets που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αναβαθμίσουν την προπόνησή σου.

Jaybird Vista

Υπάρχουν κι άλλα ασύρματα ακουστικά στην αγορά πέρα απ’ τα AirPods της Apple και τα Vista της Jaybird είναι όχι μόνο πιο φθηνά, αλλά και τα καλύτερα για προπονήσεις. Είναι σχεδιασμένα να απομακρύνουν τον ιδρώτα και να παραμένουν στο αυτί καθόλη τη διάρκεια της προπόνησης.

amazon.com

Tangram

Είναι το κατάλληλο gadget για όσους γυμνάζονται αυτή την περίοδο στο σπίτι. Το σχοινάκι είναι απ’ τις πιο αποτελεσματικές αερόβιες ασκήσεις και αυτό της Tangram ξεχωρίζει γιατί είναι ένα «έξυπνο» σχοινάκι. Διαθέτει 23 LED και εμφανίζει τις θερμίδες που καις, αλλά και τα δεδομένα της φυσικής σου κατάστασης.

apple.com

Jaxjox KettlebellConnect

Ακόμη ένα gadget για προπονήσεις στο σπίτι, οι οποίες όσο καλές κι εάν είναι, εάν δεν συμπεριλαμβάνουν τα βάρη, δεν έχουν και τα ίδια αποτελέσματα. Το Jaxjox KettlebellConnect είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να έχεις ένα ολόκληρο σετ από kettlebells στο σπίτι σου.

jaxjox.com

Fitbit Charge 4

Όμορφο design, αδιάβροχο και «έξυπνο», το Charge 4 της Fitbit είναι το καλύτερο που έχει κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα. Με ενσωματωμένο Spotify, GPS και Fitbit Pay, το Fitbit Charge 4 απευθύνεται σε δρομείς, ποδηλάτες και κολυμβητές που θέλουν να καταγράφουν με ακρίβεια τη δραστηριότητά τους.

fitbit.com

Freetrain V1 Vest

Το καλύτερο gadget για όσους αγαπούν το τρέξιμο και πάντα δεν έχουν που να βάλουν το κινητό τους. Ενώ σε προστατεύει από πιθανούς τραυματισμούς, σου δίνει τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης στο κινητό σου για να αλλάξεις τραγούδι, να απαντήσεις σε μια κλήση ή να ελέγξεις τι πρόοδο έχεις κάνει.

freetrain.co.uk

Withings Body+

Οι smart ζυγαριές κυκλοφορούν στην αγορά εδώ και καιρό, αλλά η συγκεκριμένη εκτός απ’ τα στοιχεία της σωματικής ανάλυσης, κάνει δυνατή τη χρήση της από οκτώ διαφορετικούς χρήστες. Φυσικά, συνδέεται με εφαρμογή, ενώ σου δείχνει και τον καιρό για να σε προετοιμάσει για την ημέρα σου.

amazon.com

Tags from the story
0 replies on “Τα καλύτερα fitness gadgets που θα αναβαθμίσουν την προπόνησή σου”