Αυτά είναι τα καλύτερα fitness gadgets στην αγορά

Apple AirPods
© Unsplash/Aaina Sharma

Αυτά είναι τα καλύτερα fitness gadgets στην αγορά ή τουλάχιστον αυτά που φαίνεται να ξεχωρίζουν αυτή την περίοδο όλοι όσοι αγαπούν κι ακολουθούν αυτό τον τρόπο ζωής. 

Τα τελευταία χρόνια, η “τάση” στα gadgets έχει να κάνει ολοένα και περισσότερο με την ευεξία και την παρακολούθηση των προπονήσεων, την υγεία της καρδιάς κτλ. Ποια gadget, όμως, πραγματικά μπορούν να αναβαθμίσουν την προπόνησή σου, αλλά και ποια είναι αυτά που διευκολύνουν όσους γυμνάζονται τακτικά;

Fitbit Aria 2 

Ναι, στην αγορά κυκλοφορούν ένα σωρό Wi-Fi ζυγαριές, αλλά οι περισσότερες έχουν βασικά προβλήματα, όπως ο κακός σχεδιασμός των εφαρμογών του ή ότι οι οθόνες τους δεν είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτες. Το Fitbit Aria 2 δεν έχει κανένα από αυτά τα προβλήματα, καθώς εκτός απ’ τον εξαιρετικό του σχεδιασμό, αυτή η εξελιγμένης τεχνολογίας ζυγαριά αναγνωρίζει μεταξύ άλλων ποιος είσαι και μπορεί να σου παρουσιάσει όλα τα στατιστικά που θέλεις να ξέρεις για το βάρος σου και τον δείκτη της μάζας του σώματός σου.

fitbit.com

Apple AirPods

Τα αναγνωρίζεις πλέον παντού και είναι ίσως το ιδανικό gadget για όσους αγαπούν το τρέξιμο, αλλά και για εκείνους που δεν θέλουν να μπλέκονται συνεχώς με τα καλώδια των ακουστικών. Συνδέονται ασύρματα με το smartphone σου και το μόνο τους πρόβλημα είναι ότι πολύ εύκολα μπορείς να τα χάσεις.

apple.com

NutriBullet

Το NutriBullet είναι μακράν το καλύτερο μπλέντερ που κυκλοφορεί στην αγορά και είναι ακόμη το κατάλληλο δώρο για κάποιον που μόλις μπήκε σε καινούριο σπίτι. Είναι το μπλέντερ με το οποίο μπορείς να φτιάχνεις τα καλύτερα smoothies, ενώ μπορείς εύκολα και να το μεταφέρεις.

nutribullet.com

Garmin Fenix 5 

Το Fenix 5 της Garmin υποστηρίζει πρόσθετους περιφερειακούς αισθητήρες Bluetooth Smart (βαρόμετρα, θερμόμετρα, GPS και επιταχυνσιόμετρο). Μπορεί να σου παρουσιάσει τα δεδομένα κάθε δραστηριότητας και προπόνησης που μπορείς να φανταστείς από κολύμπι, ποδηλασία μέχρι και γκολφ.

garmin.com

Chrome Industries Bravo 2.0 Backpack

Είναι το backpack που στην κυριολεξία χωράει τα πάντα. Είναι αδιάβροχο, έχει μέχρι και ειδική θήκη για το laptop ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα λουριά στο εξωτερικό του είτε για να δέσεις τα αθλητικά σου είτε το στρώμα για τη yoga.

chromeindustries.com

Tags from the story
0 replies on “Αυτά είναι τα καλύτερα fitness gadgets στην αγορά”