Η Bang & Olufsen παρουσιάζει την πρώτη 8K OLED τηλεόραση στις 88 ίντσες

Bang & Olufsen
© Bang & Olufsen

Η Bang & Olufsen παρουσιάζει την πρώτη 8K OLED τηλεόραση, τη νέα Beovision Harmony 88 ιντσών, η οποία είναι η πρώτη και η μεγαλύτερη 8K OLED τηλεόραση παγκοσμίως που δημιούργησε η LG Electronics.

Πιο συγκεκριμένα, για τη νέα Beovision Harmony 88 ιντσών, η Bang & Olufsen συνεργάστηκε με τη LG όπως είχε κάνει και για το προηγούμενο μοντέλο. Ουσιαστικά η πρώτη ύλη είναι η OLED 88ZX της LG συν η αισθητική και όλα τα χαρακτηριστικά της Beovision Harmony.

Η νέα Beovision Harmony 88″ TV έχει πλάτος δύο μέτρα και η ανάλυση της είναι 4 φορές μεγαλύτερη απ’ τις τηλεοράσεις 4K και 16 φορές απ’τις HDTV. Πέρα, όμως, της ανάλυσης, η τηλεόραση ενσωματώνει εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης και είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να προσφέρει κινηματογραφική εμπειρία στο σαλόνι σου.

Beovision Harmony 88 ιντσών
© Bang & Olufsen

Ο ήχος είναι ακόμη ένα βασικό χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης τηλεόρασης, καθώς διαθέτει ασύρματο ηχητικό σύστημα και μπορεί να συνδέσει μέχρι και 8 ασύρματα ηχεία Beolab και να παραδώσει ένα σύστημα surround 7.1 καναλιών. Όλα ελέγχονται απ’το Beoremote One τηλεχειριστήριο, το οποίο από μόνο του είναι ένα κομψοτέχνημα.

© Bang & Olufsen

Η Beovision Harmony 88 ιντσών θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα της Bang & Olufsen απ’τα τέλη Ιουνίου 2020 και η τιμή της ανέρχεται στα 49,000 δολάρια. Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα στην ιστοσελίδα της Bang & Olufsen (bang-olufsen.com).

Tags from the story
,
0 replies on “Η Bang & Olufsen παρουσιάζει την πρώτη 8K OLED τηλεόραση στις 88 ίντσες”