Η νέα ενυδατική κρέμα της Clinique που καταπολεμά τα σημάδια κούρασης

Clinique

Η νέα Clinique Superdefense SPF 25 Fatigue + 1st Signs of Age Multi-Correcting Cream είναι η ενυδατική κρέμα ημέρας που καταπολεμά τα σημάδια κούρασης, «ξυπνά», επανορθώνει και προστατεύει την επιδερμίδα σας από τα πρώτα σημάδια γήρανσης.

Τι Κάνει:

Προστατεύει την Επιδερμίδα

Σχεδιασμένη με την Τεχνολογία Stop Signs ™ για προστασία της επιδερμίδας ενάντια στις ακτίνες UV, υπέρυθρες ακτίνες, μπλε φως, ελεύθερες ρίζες, ρύπανση/PM2.5, σκόνη και γύρη˙ λειτουργεί ως πρώτη γραμμή άμυνας της επιδερμίδας για την καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας που φαίνεται κουρασμένη. Όλη την ημέρα, 8ώρες αντιοξειδωτική προστασία. Περιέχει αντιοξειδωτικά Βιταμίνη C, Βιταμίνη Ε και Εργοθειονίνη.

«Ξυπνά» την Επιδερμίδα

Παρέχει ενέργεια στα κύτταρα της επιδερμίδας μέσα από ένα δυναμικό σύμπλοκο ενέργειας που εμπεριέχει Κρεατίνη, Καρνιτίνη και Καφεΐνη. Χαρίζει 12 ώρες λάμψη ενάντια στα σημάδια κούρασης, καθώς και άμεση μείωσή τους χάρη στις Πέρλες και στους οπτικούς ανακλαστές.

Επανορθώνει την Επιδερμίδα

Μειώνει ορατά λεπτές γραμμές και ρυτίδες και βελτιώνει τη θαμπή όψη και την υφή της επιδερμίδας. Επιπλέον, παρέχει άμεση και διαρκή ενυδάτωση με ένα σύμπλοκο φραγμού της υγρασίας, το οποίο αποτελείται από Υαλουρονικό οξύ, Τρεχαλόζη και Εκχύλισμα Υπερικού. Για έλεγχο-φθοράς στην επιδερμίδας.

Χρησιμοποιήστε το Fresh Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C 10% μαζί με τη Superdefense SPF25 Fatigue + 1st Signs of Age Multi-Correcting Cream. Η Βιταμίνη C 10% στην ενισχυμένη φροντίδα, χαρίζει φωτεινότητα, ομοιόμορφο τόνο και βελτίωση στην υφή της επιδερμίδας. Η κρέμα Superdefense SPF25 «ξυπνά», επανορθώνει και προστατεύει ορατά. Όταν χρησιμοποιούνται μαζί, η Τεχνολογία Συνεχούς Επαναφόρτισης ξεκλειδώνει την πλήρη ισχύ των αντιοξειδωτικών, ώστε να έχετε την εμπειρία ενός προγράμματος περιποίησης, επανόρθωσης σημαδιών γήρανσης και συνεχούς προστασίας.

Για ποιον:

Διατίθεται σε δύο συνθέσεις:

  • Για Πολύ Ξηρή έως Ξηρή-Μικτή επιδερμίδα (Τύπος Επιδερμίδας 1 & 2)
  • Για Μικτή-Λιπαρή έως Λιπαρή επιδερμίδα (Τύπος Επιδερμίδας 3 & 4)

Τρόπος Χρήσης: Εφαρμόζετε καθημερινά το πρωί, σε καθαρή επιδερμίδα. Για βέλτιστη χρήση, συνδυάστε με το Clinique Fresh Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C 10%.

Ιστοσελίδα: https://www.clinique.gr
Social media: @Clinique_greece  

Tags from the story
,
0 replies on “Η νέα ενυδατική κρέμα της Clinique που καταπολεμά τα σημάδια κούρασης”