Τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά για τις προπονήσεις σου

καλύτερα ασύρματα ακουστικά
© Gear Patrol

Ακόμη και πριν η Apple μας συστήσει στα AirPods το 2016, ήμασταν σίγουροι ότι τα καλύτερα ακουστικά για τις προπονήσεις, για το γυμναστήριο ή για όταν πηγαίνουμε για τρέξιμο ήταν τα ασύρματα. Κι αυτό γιατί παραμένουν στο αυτί μας καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης, αλλά κυρίως γιατί δεν έχουν τα ενοχλητικά καλώδια που μπλέκονται γύρω μας όταν τρέχουμε. Κι ενώ τα AirPods φέρεται να κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις όσων έχουν iPhone, υπάρχουν κι άλλα στην αγορά με καλύτερο και πιο δυνατό ήχο. Αυτά είναι τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά που ξεχωρίσαμε εμείς.

Bose SoundSport Free

Ιδανικά earbuds για προπονήσεις, με το μοναδικό τους μειονέκτημα ότι μετά από λίγη ώρα δεν είναι τόσο άνετα. Παρόλα αυτά έχουν τον καλύτερο ήχο και διατίθεται σε μια θήκη, η οποία λειτουργεί και ως μπαταρία. Η μπαταρία τους διαρκεί 5 ώρες, ενώ η θήκη τους εξασφαλίζει ακόμη 10 ώρες λειτουργίας. Στο δεξί ακουστικό θα βρεις τρία κουμπιά για τον χειρισμό τους, ενώ στο αριστερό υπάρχει μόνο ένα για τη σύνδεση μέσω Bluetooth.

bose.com

Samsung Gear IconX

Τα Samsung Gear IconX είναι ίσως τα πιο «έξυπνα» σε αυτή τη λίστα. Λειτουργούν ως αυτόνομη συσκευή αναπαραγωγής μέσων όταν μεταφορτώσεις σε αυτά μουσική από το τηλέφωνό σου εάν έχεις Galaxy ή από υπολογιστή μέσω καλωδίου USB εάν έχεις άλλη Android συσκευή. Μάλιστα, μπορούν να φορτωθούν μέσα σε 4GB, μέχρι και 1.000 τραγούδια. Είναι συμβατά με συσκευές που λειτουργούν με Android 4.4 KitKat και άνω. Διαθέτουν ακόμη τη λειτουργία Αυτόματης Παρακολούθησης, η οποία όταν ανιχνεύσει περπάτημα ή τζόκινγκ, καταγράφει το χρόνο, την απόσταση και τις θερμίδες που καίγονται.

samsung.com

Jaybird RUN XT

Τα ασύρματα earbuds της Jaybird είναι αδιάβροχα και ανθεκτικά στον ιδρώτα, ενώ η μπαταρία τους διαρκεί τουλάχιστον τέσσερις ώρες (με extra 12 ώρες που προσφέρει η θήκη τους που λειτουργεί και ως μπαταρία).

jaybirdsport.com

JLab Epic Air Elite

Για όσους βρίσκουν ιδιαίτερα ενοχλητικά τα earbuds, τα overear ασύρματα ακουστικά ίσως να είναι αυτά που τους ταιριάζουν καλύτερα. Τα Epic Air Elite μένουν σταθερά στο αυτί για περισσότερη ώρα, ενώ η θήκη τους εξασφαλίζει 24 ώρες μπαταρίας και μπορείς με ένα USB να φορτίσεις ακόμη και το κινητό σου, που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης!

jlabaudio.com

Fitbit Flyer

Η Fitbit είναι γνωστή για τα wearables, ωστόσο τα ακουστικά της αξίζουν κι αυτά την προσοχή σου. Είναι αδιάβροχα και ανθεκτικά στον ιδρώτα και συνδέονται με δύο συσκευές ταυτόχρονα. Παράλληλα, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο διαφορετικές ρυθμίσεις ήχου.

fitbit.com

 

Tags from the story
,
0 replies on “Τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά για τις προπονήσεις σου”