Ακουστικά που περνάνε τον ήχο σε άλλη διάσταση

Bowers & Wilkins

Ακουστικά που περνάνε τον ήχο σε άλλη διάσταση, υψηλής τεχνολογίας, ασύρματα κι άψοχα σχεδιασμένα. Εσύ ποια θα διαλέξεις;

Master & Dynamic MH40 Brown Gallery

Από τη νεοϋορκέζικη Master&Dynamic ακουστικά σχεδιασμένα για να προάγουν τη σχέση ήχου-δημιουργικότητας αιχμαλωτίζοντας κάθε λεπτομέρεια μιας σωστής ηχογράφησης.
Φίνο δέρμα, φινίρισμα που δίνει στις επιφάνειες από μέταλλο μια επιτηδευμένα θαμπή όψη. Ζυγίζουν 360 γραμμάρια, είναι συμβατά με συσκευές της Apple και είναι διαθέσιμα σε επτά χρώματα.

Master & Dynamic

Bowers & Wilkins P7

Κομψός σχεδιασμός σε συνδυασμό με την καθαρότητα και την ακρίβεια στον ήχο που χαίρεται κανείς να απολαμβάνει σαν να βρίσκεται σε πραγματικό στούντιο ηχογράφησης. Ντυμένα με γνήσιο δέρμα και μέταλλο, με βάρος μόλις 290 γραμμάρια και το χειριστήριο και μικρόφωνο να υποστηρίζεται από τα περισσότερα νέας γενιάς iPhone, iPad, iPod touch και iPod nano.

Sennheiser Urbanite Xli Black

Δυναμικά ακουστικά κλειστού τύπου για χρήση με συσκευές iOS από τη γερμανική εταιρία. Εργονομικός σχεδιασμός, καλώδιο με ενσωματωμένο μικρόφωνο και χειριστήριο για ταυτόχρονη χρήση του τηλεφώνου παράλληλα με την ακρόαση μουσικής, δυνατότητα αναδίπλωσης για εξοικονόμηση χώρου. Κατασκευασμένα για να αντέχουν στο χρόνο και στην απαιτητική χρήση, διατίθενται σε τρεις χρωματισμούς (denim, sand, black).

Bang & Olufsen H8

Η επιτομή του πρωτοποριακού σχεδιασμού εδώ και δεκαετίες. Με ένα απλό άγγιγμα ακόμα κι αν φορά γάντια, ο χρήστης αλλάζει τραγούδια, απαντάει σε κλήσεις, δυναμώνει και χαμηλώνει τον ήχο. Άριστης ποιότητας δέρμα, earpads από υλικό memory foam που προσαρμόζεται στα αυτιά και λεπτομέρειες από καλογυαλισμένο αλουμίνιο που ανταποκρίνεται στο άγγιγμα. Καθαρός ήχος, μπαταρία που δίνει έως και 14 ώρες ακρόασης, δύο μικρόφωνα για απομόνωση από τους εξωτερικούς θορύβους, βάρος μόλις 255 γραμμαρίων και διαθέσιμα σε τέσσερα χρώματα.

Tags from the story
,
0 replies on “Ακουστικά που περνάνε τον ήχο σε άλλη διάσταση”