Η Samsung ανακοίνωσε τη νέα σειρά τηλεοράσεων Neo QLED

Neo QLED
© Samsung

Kατά τη διάρκεια της virtual εκδήλωσης First Look και ενόψει της έκθεσης CES 2021, η Samsung μόλις ανακοίνωσε τη νέα σειρά τηλεοράσεων Neo QLED, ενώ παρουσίασε και τα μοντέλα 8K QN900A και 4K QN90A, τα οποία αναμένονται να κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος.

Πιο συγκεκριμένα, η Samsung παρουσίασε μια σημαντική αναβάθμιση για τη νέα της σειρά τηλεοράσεων για το 2021 και αυτή δεν είναι άλλη από το Quantum Mini-LED, η οποία κάνει τα σκοτεινά σημεία πιο σκούρα και τα φωτεινά, ακόμη φωτεινότερα! Παράλληλα, η τεχνολογία Neo QLED και ο πανίσχυρος επεξεργαστής εικόνας Neo Quantum, φέρνουν μια καθηλωτική εμπειρία HDR, αλλά και δυνατότητα βελτιστοποίησης της ποιότητας της εικόνας σε 4K και 8K, ανεξάρτητα από την αρχική ανάλυση.

© Samsung

Οι τηλεοράσεις Neo QLED 4K θα έχουν πολύ λεπτά πλαίσια, ενώ οι Neo QLED 8K θα διαθέτουν τον νέο σχεδιασμό Infinity One Design, που στην ουσία είναι μια οθόνη χωρίς καθόλου πλαίσια. Οι τελευταίες έρχονται ακόμη με το κουτί Slim One Connect, το οποίο μπορεί να προσαρτηθεί στο πίσω μέρος της τηλεόρασης και εκεί συνδέονται όλα τα καλώδια, προκειμένου αυτά να μην «χαλάσουν» την αισθητική του σαλονιού σου.

© Samsung

Φυσικά, οι νέες τηλεοράσεις Neo QLED περιλαμβάνουν και μια σειρά από smart λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων των Google Duo και Samsung Health. Προς το παρόν, η Samsung δεν ανακοίνωσε ούτε ημερομηνία κυκλοφορίας ούτε και τιμή για τη νέα της σειρά τηλεοράσεων για το 2021. Παρόλα αυτά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της (samsung.com).

Tags from the story
,
0 replies on “Η Samsung ανακοίνωσε τη νέα σειρά τηλεοράσεων Neo QLED”