Ο οίκος Louis Vuitton παρουσιάζει το «Walk in the Park»

Walk in the Park
© Louis Vuitton

Με αφορμή την παρουσίαση της νέας ανδρικής συλλογής του γαλλικού οίκου για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021-2022, η Louis Vuitton και ο Virgil Abloh μας παρουσιάζουν το «Walk in the Park», μια σειρά φυσικών και virtual εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Παρίσι κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, στις 19 Ιανουαρίου ξεκινάει η Εβδομάδα Ανδρικής Μόδας για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021-2022 και όπως και τις προηγούμενες σεζόν αναμένεται κι αυτή να παρουσιαστεί χωρίς την παρουσία κοινού και κατά κύριο λόγο μέσω livestreaming. O οίκος Louis Vuitton και ο καλλιτεχνικός διευθυντής των ανδρικών κολεξιόν του, Virgil Abloh, αποκαλύπτουν μια σειρά εκδηλώσεων που θα είναι ανοιχτές στο κοινό (τουλάχιστον αυτών που βρίσκονται στο Παρίσι). Ο λόγος για το «Louis Vuitton: Walk in the Park», που θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου.

Physical και digital, αυτές οι εμπειρίες όπως τις αποκαλεί ο οίκος, ξεκινούν με ένα pop-up στην Quai de la Mégisserie και συνεχίζουν στο Maison Louis Vuitton Vendôme από τις 15 Ιανουαρίου, λίγο πριν την παρουσίαση της νέας ανδρικής συλλογής Louis Vuitton από τον Virgil Abloh.

© Gregoire Vieille

Ξεκινώντας από το pop-up στην Quai de la Mégisserie, οι επισκέπτες μπαίνουν στον κόσμο του Louis Vuitton, ο οποίος σε αυτόν τον χώρο φέρει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και όλο το set είναι εμπνευσμένο από την πρώτη συλλογή του Virgil Abloh για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019. Τα πιο εμβληματικά sneakers, κοσμήματα και γυαλιά ηλίου θα είναι εκεί για να τα θαυμάσουν από κοντά, αλλά και να τα αγοράσουν οι φανατικοί συλλέκτες.

Παράλληλα, στο pop-up θα είναι διαθέσιμα προς πώληση και τα εμβληματικά LV Trainer, συμπεριλαμβανομένων των “Chicago” και “Rainbow” sneakers, αλλά και των eco-friendly LV Trainers “Upcycling” που διατίθενται σε πέντε χρώματα. Μάλιστα, τα πιο σπάνια μοντέλα τα συναντάμε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο «Hall of Fame» χώρο στο κατάστημα. Οι επισκέπτες θα μπορούν ακόμη να αποκτήσουν εφόσον το επιθυμούν και τα Cuban Link κολιέ στα χρώματα του ουράνιου τόξου, καθώς επίσης και μια σειρά από βραχιόλια και δαχτυλίδια.

© Louis Vuitton

Για όσους όμως δεν βρίσκονται στο Παρίσι, η Louis Vuitton καλεί τους θαυμαστές της στο Maison Louis Vuitton Vendôme όπου μια νέα διασκεδαστική εμπειρία θα λάβει μέρος εξολοκλήρου διαδικτυακά αυτήν τη φορά, μέσω του Louis Vuitton app, όπου οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδρούν με τους χαρακτήρες του “Zoooom and his friends” που ο Virgil Abloh σχεδίασε για το show Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021.

Τέλος, σημειώνεται ότι από τις 15 Ιανουαρίου θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του οίκου (louisvuitton.com), τα LV Ollie sneakers, τα γυαλιά και τα κοσμήματα από την συλλογή του Abloh για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021.

Tags from the story
,