Ξεκίνησε η προπαραγγελία των απίθανων Samsung Odyssey G9 και G7

Samsung Odyssey G9 και G7
© Samsung

Ξεκίνησε η προπαραγγελία των απίθανων Samsung Odyssey G9 και G7, οι κυρτές QLED οθόνες gaming της Samsung με τις έντονες καμπύλες και τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν μια ολοκαίνουργια εμπειρία gaming.

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά Odyssey gaming monitor περιλαμβάνει τις νέες κυρτές και άκρως εντυπωσιακές οθόνες G9 και G7 με τις κορυφαίες λειτουργίες απόδοσης, οι οποίες έχουν επαναπροσδιοριστεί εξ ολοκλήρου για gamers και αποκαλύφθηκαν για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της CES 2020.

Αυτή η σειρά περιλαμβάνει την κορυφαία οθόνη 49’’ G9 καθώς και τη G7, η οποία είναι διαθέσιμη σε 32’’ και 27’’. Είναι οι πρώτες οθόνες με εξαιρετική κυρτότητα 1000R υψηλής απόδοσης, και εκπληκτική ποιότητα εικόνας QLED.

© Samsung

Αναλυτικά, η G9 είναι η πρώτη Dual Quad High-Definition gaming οθόνη στον κόσμο, που διαθέτει τον ταχύτατο ρυθμό ανανέωσης 240Hz, 1ms χρόνο απόκρισης, 32:9 αναλογία οθόνης, εκπληκτική κυρτότητα 1000R, και μέγιστη φωτεινότητα που φτάνει τα 1000 cd/m2. Παράλληλα, η οθόνη διαθέτει τεχνολογία Quantum dot, η οποία παράγει ρεαλιστικά χρώματα, που μοιάζουν με αληθινά.

© Samsung

Η οθόνη G9 έχει εντυπωσιακό, νέο σχεδιασμό με λεία λευκή πίσω όψη και φουτουριστικό infinity πυρήνα φωτισμού στο πίσω μέρος, που περιλαμβάνει 52 χρώματα και 5 επιλογές φωτισμού. Απ’ την άλλη πλευρά η οθόνη G7 έχει επανασχεδιαστεί πλήρως με ένα κομψό, ματ μαύρο εξωτερικό και πυρήνα εναλλαγής φωτισμού στο πίσω μέρος που μπορεί να παραμείνει σταθερό ή να χαμηλώσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της οθόνης G7, αυτή διαθέτει τον ίδιο γρήγορο χρόνο απόκρισης και ρυθμό ανανέωσης, την κυρτότητα και τη συνολική απόδοση της G9, αλλά τη συναντάμε σε μικρότερα μοντέλα 32’’ και 27’’. Η Quad-High Definition του G7, η 16:9 αναλογία οθόνης και το HDR600 VA panel συμπληρώνονται από μέγιστη φωτεινότητα 600 cd/m2, ενώ και εδώ η τεχνολογία Quantum dot παρέχει ένα εξαιρετικά μεγάλο εύρος αναπαραγωγής χρωμάτων.

© Samsung

Τόσο το G9 όσο και το G7 είναι τώρα διαθέσιμα για προπαραγγελία στην ιστοσελίδα της Samsung, ενώ όσον αφορά τις τιμές τους, η τιμή της 49” οθόνης G9 ανέρχεται στα $1,699 και του Odyssey G7 στα $700 για το 27-ιντσών monitor και στα $799 για το 32-ιντσών.

samsung.com

Tags from the story
,
0 replies on “Ξεκίνησε η προπαραγγελία των απίθανων Samsung Odyssey G9 και G7”