Δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας

Δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας

Οι μητέρες είναι τόσο μοναδικές που σίγουρα μια ημέρα δεν αρκεί για να τις τιμήσουμε, να τις ευχαριστήσουμε και να εκφράσουμε την αγάπη μας γι’ αυτές. Έτσι λοιπόν, τη φετινή Γιορτή της Μητέρας, που πέφτει την Κυριακή 12 Μαΐου, σου προτείνουμε ν’ αφήσεις το κινητό σου στην άκρη και ν’ αφιερώσεις όλη την ημέρα στις βασίλισσες της ζωής σου, τη μητέρα σου, τη γυναίκα ή και την αδερφή σου. Μην τις ξεχάσεις, σε προειδοποιούμε τέσσερις μέρες πριν. Κι εάν δεν ξέρεις τι δώρο να κάνεις, ακολουθεί μια λίστα με αυτά που θα κάνουν σίγουρα ξεχωριστή την ημέρα αυτή.

Ένα άρωμα

Ένα άρωμα είναι το δώρο που κάθε γυναίκα θα εκτιμήσει. Το νέο Sì Fiori Eau de Parfum, του οίκου Giorgio Armani Beauty είναι ένα εθιστικό floral άρωμα με ένα ντελικάτο nude ροζ χρώμα να κοσμεί το εσωτερικό του μπουκαλιού.

www.armanibeauty.co.uk

Έναν βραστήρα νερού

Ένα δώρο που είναι ταυτόχρονα και πρακτικό, ενώ εάν επιλέξεις τον συγκεκριμένο βραστήρα νερού της Smeg, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό θα αναβαθμίσει με στυλ και αισθητική την κουζίνα σου.

www.smeg.com

«Έξυπνη» σκούπα-ρομπότ

Ξέρεις ποιο είναι το δώρο που θα ευχαριστηθεί περισσότερο τόσο η μητέρα σου όσο και η γυναίκα σου; Αυτό που θα της κάνει τη ζωή λίγο πιο εύκολη, αυτό που καθαρίζει το σπίτι ενώ εκείνη απολαμβάνει την αγαπημένη της σειρά στην τηλεόραση. Σίγουρα δεν είναι η πιο οικονομική επιλογή, είναι όμως εκείνη που θα κάνει τις μητέρες στη ζωή σου περισσότερο χαρούμενες.

www.irobot.com

Κεριά

Τα κεριά τα αγαπάνε όλες οι γυναίκες, οπότε με αυτή την επιλογή αποκλείεται να κάνεις «λάθος». Μπορείς να επιλέξεις ένα κερί με το αγαπημένο της άρωμα.

m.jomalone.com

Ένα ρολόι

Εάν εδώ και καιρό ψάχνεις την αφορμή να τις κάνεις ένα ακριβό δώρο, ένα δώρο που θα φοράει στον καρπό της και θα σε σκέφτεται, αυτό είναι ένα ρολόι. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείς να συμβουλευτείς και την ίδια, για να διαλέξει ένα που της αρέσει.

www.omegawatches.com

Αθλητικά

Τα αθλητικά είναι επίσης ένα έξυπνο δώρο, ειδικά εάν στη μαμά σου αρέσει το περπάτημα ή είναι αθλητικός τύπος. Προτίμησε τα σε λευκό χρώμα για να μπορεί να τα συνδυάζει πιο εύκολα με τις εμφανίσεις της.

www.adidas.com

«Αιώνια» λουλούδια

Η αλήθεια είναι όμως ότι μια μητέρα δεν θέλει ακριβά δώρα για να την κάνεις ευτυχισμένη, αρκεί και μόνο που θα την πάρεις τηλέφωνο, θα την επισκεφτείς και θα της δώσεις μια αγκαλιά. Αυτό για εκείνη είναι ευτυχία. Ωστόσο, μερικά λουλούδια ή γλυκά είναι επίσης μια πολύ γλυκιά χειρονομία. Κι εάν επιμένεις σε κάτι ιδιαίτερο, προτείνουμε τα τριαντάφυλλα Eternal Petals που παραμένουν φρέσκα για έναν ολόκληρο χρόνο.

eternalpetals.com

0 replies on “Δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας”