Τα νέα ακουστικά της Bang & Olufsen είναι σχεδιασμένα για gamers!

Τα νέα ακουστικά της Bang & Olufsen
© Bang & Olufsen

Τα νέα ασύρματα ακουστικά της Bang & Olufsen είναι ειδικά σχεδιασμένα για gamers και θα είναι διαθέσιμα σε τρία διαφορετικά χρώματα. Το όνομά τους είναι Beoplay Portal και είναι τα πρώτα premium gaming ακουστικά που κυκλοφορεί η Bang & Olufsen.

Πιο συγκεκριμένα, τα νέα ακουστικά της Bang & Olufsen είναι σχεδιασμένα για το Xbox, συμπεριλαμβανομένων και των Xbox One, Xbox Series X και των Series S. Είναι κατασκευασμένα για παιχνίδι και ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός τους σημαίνει ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε παντού.

Τα Beoplay Portal διαθέτουν πολύ σταθερή συνδεσιμότητα για παιχνίδι εν κινήσει και εικονικό περιφερειακό ήχο Dolby Atmos για καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού στο Xbox και άλλες συμβατές πλατφόρμες. Είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα και ειδικότερα σε μαύρο, γκρι και μπλε.

© Bang & Olufsen

Φυσικά, είναι εξοπλισμένα με χαρακτηριστικά τα οποία συναντάμε μόνο σε gaming ακουστικά, όπως ένα δίκτυο ακτινωτών μικροφώνων που απομονώνουν και ενισχύουν τη φωνή των χρηστών ενώ εξουδετερώνουν τον θόρυβο παρασκηνίου, δημιουργώντας έναν εικονικό κινητό βραχίονα που ελαχιστοποιεί την ανάγκη ύπαρξης του παραδοσιακού βραχίονα.

© Bang & Olufsen

Παράλληλα, οι τεχνολογίες Bluetooth 5.1 και aptXTM Adaptive προσφέρουν ένα σταθερό και χωρίς διακοπές παιχνίδι στις κινητές συσκευές. Στο εσωτερικό τους υπάρχουν μονάδες 40mm, ενώ η αυτονομία της μπαταρίας διαρκεί για 12 ώρες με Xbox Wireless, Bluetooth και ANC.

© Bang & Olufsen

Για τους ενδιαφερόμενους, τα νέα Beoplay Portal της Bang & Olufsen είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας (bang-olufsen.com), καθώς και μέσω του Microsoft Store.

Tags from the story
,
0 replies on “Τα νέα ακουστικά της Bang & Olufsen είναι σχεδιασμένα για gamers!”