Βρήκαμε το gadget για να γλιτώσεις την κίνηση απ΄ τη δουλειά στο σπίτι!

Jet Suit
Photo: Selfridges

Βρήκαμε το gadget για να γλιτώσεις την κίνηση απ΄ τη δουλειά στο σπίτι, γιατί ο χρόνος είναι πολύτιμος και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τον σπαταλάμε! Ποιο είναι αυτό το gadget που μπορεί με ένα μαγικό τρόπο να σε κάνει να πετάξεις; Ναι, είναι αλήθεια, είναι γεγονός, με αυτό το gadget μπορείς να πετάξεις σαν να είσαι ένας άλλος Iron Man ή όποιος άλλος σούπερ ήρωας προτιμάς εσύ!

Ο λόγος για το Jet Suit Series 3 απ΄τη Gravity Industries, το gadget που κάνει πραγματικότητα το όνειρο όλης της ανθρωπότητας, το gadget με το οποίο μπορείς να πετάξεις στην πόλη, να αποφύγεις την κίνηση στους δρόμους πετώντας δίπλα στα υπόλοιπα αυτοκίνητα (γιατί δεν είσαι και κανένας τυχαίος) και να φτάσεις μία ώρα αρχύτερα στο σπίτι ή το ραντεβού σου.

Το Jet Suit διαθέτει δύο μίνι κινητήρες σε κάθε βραχίονα και ένα στο πίσω μέρος, ενώ σου επιτρέπει να πετάξεις με ταχύτητα 32 μίλια ανά ώρα, για σχεδόν εννέα λεπτά. Όταν κάνεις την παραγγελία σου, η εταιρεία θα σου ζητήσει συγκεκριμένες μετρήσεις, προκειμένου το Jet Suit να σχεδιαστεί σωστά και να είναι προσαρμοσμένο στα μέτρα σου. Θα χρειαστεί ακόμη να περιμένεις έναν έως και δύο μήνες για να το παραλάβεις, αλλά τι είναι δύο μήνες όταν περιμέναμε αυτή την εφεύρεση μια ολόκληρη ζωή;

Φυσικά, ένα τέτοιο gadget έχει και ένα κόστος, ένα κόστος ακριβό, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ακριβό, που θα χρειαστεί να μοχθήσεις πολύ για να το αποκτήσεις. Το Jet Suit Series 3 κοστίζει για την ακρίβεια 340,000.00 βρετανικές λίρες και είναι διαθέσιμο στο Selfridges.

Tags from the story
0 replies on “Βρήκαμε το gadget για να γλιτώσεις την κίνηση απ΄ τη δουλειά στο σπίτι!”