5 αντικείμενα που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα!

MiNT Camera
MiNT Camera

Από τη συνεργασία της Omega με την Casamigos για το νέο εκπληκτικό Seamaster ρολόι, μέχρι το νέο λευκό ποδήλατο BMX του οίκου Dior και της Bogarde, αυτά είναι τα 5 αντικείμενα που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα.

Omega x Casamigos

Η Omega τιμά την Casamigos Tequila & Mezcal με ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό μαύρο ρολόι. Η Omega ανακοίνωσε τη νέα της limited edition συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής τεκίλας Casamigos Tequila & Mezcal, που ιδρύθηκε από τους George Clooney, Rande Gerber και Mike Meldman. Πρόκειται για το Seamaster Planet Ocean “Deep Black” Casamigos, το οποίο διαθέτει μαύρη ματ κεραμική κάσα σε διάμετρο 45.5mm και λεπτομέρειες εμπνευσμένες απ’ το νέο μπουκάλι της Casamigos Mezcal. Το ρολόι είναι αποκλειστικά διαθέσιμο σε OMEGA boutiques στις ΗΠΑ.

OneStep 2: Stranger Things Edition

Με αφορμή την πολυαναμενόμενη επιστροφή της σειράς του Netflix αυτό το Καλοκαίρι, η Polaroid Originals ένωσε τις δυνάμεις της με τον «ανάποδο κόσμο» του «Stranger Things» και δημιούργησαν μια ειδική έκδοση της αναλογικής φωτογραφικής μηχανής. Η OneStep 2: Stranger Things Edition διαθέτει φακό σταθερής εστίασης, ενσωματωμένο φλας, self timer και εύκολη φόρτιση μέσω USB. Παράλληλα, η Polaroid κυκλοφόρησε και ειδικό φιλμ εμπνευσμένο από το Stranger Things, για να το χρησιμοποιήσεις μαζί με την κάμερα.

uk.polaroidoriginals.com

Ruark x Linley Tempo Radio

Η βρετανική εταιρεία Ruark συνεργάστηκε με την επίσης βρετανική εταιρεία επίπλων Linley για να μας παρουσιάσουν τα μικροσκοπικά, αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακά Tempo Radio. Είναι περιορισμένης έκδοσης με τολμηρό design, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα ηχητικά κύματα, ενώ είναι επίσης διαθέσιμα σε τέσσερα χρώματα (Submarine, Monday, Norwegian και Beret). Το ραδιόφωνο διαθέτει διπλό ξυπνητήρι, θύρα USB, OLED οθόνη, ενώ συνδέεται και μέσω Bluetooth.

www.ruarkaudio.com

MiNT InstantKon RF70

Μπορεί οι αναλογικές φωτογραφικές μηχανές να είναι ιδιαίτερα “cool”, η αλήθεια είναι όμως ότι σε περιορίζουν αρκετά, καθώς συνήθως διαθέτουν μόνο τις βασικές ρυθμίσεις. Γι’ αυτό τον λόγο ενθουσιαστήκαμε αρκετά με την ανακοίνωση της MiNT InstantKon RF70, μιας φωτογραφικής μηχανής στιγμιαίας εκτύπωσης που σου προσφέρει περισσότερες δυνατότητες στις λήψεις σου. Αυτή η κάμερα συνδυάζει την τεχνολογία με το διαχρονικό design μιας κλασικής αναλογικής φωτογραφικής μηχανής, προσφέροντας σου περισσότερες επιλογές στο διάφραγμα και την ταχύτητα κλείστρου. Το φιλμ που παίρνει είναι Fujifilm Instax Wide, ενώ σου δίνει και τη δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικού φλας.

mint-camera.com

Dior x Bogarde BMX “White”

Bogarde και Dior συνεργάζονται ξανά, σχεδιάζοντας αυτή τη φορά ένα λευκό BMX. Ένα limited edition ποδήλατο που περιορίζεται στα 150 κομμάτια, στον σκελετό του οποίου ξεχωρίζουμε το χαρακτηριστικό oblique μοτίβο του γαλλικού οίκου, μια αναφορά και στα αθλητικά “B23 Sneakers” της πρόσφατης Dior Men συλλογής του Kim Jones. Το Dior x Bogarde BMX “White” αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Μαΐου.

Tags from the story
0 replies on “5 αντικείμενα που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα!”