Τα καλύτερα tech δώρα για τα Χριστούγεννα 2018

tech δώρα

Συλλέξαμε τα καλύτερα tech δώρα για τα Χριστούγεννα 2018, για όσους ψάχνουν δώρο για κάποιον αγαπημένο ή για όσους θέλουν να κάνουν ένα δώρο στον εαυτό τους. Gadgets που ξεχώρισαν αυτή τη χρονιά, όπως το PlayStation Classic, το Apple Watch Series 4, μια φωτογραφική μηχανή και μια σειρά από άλλα τεχνολογικά αντικείμενα, που οι περισσότεροι θα ήθελαν να λάβουν ως δώρο!

PlayStation Classic by Sony

Είναι το gadget που περισσότερο μας ενθουσίασε αυτή τη χρονιά, ένα gadget με νοσταλγικό χαρακτήρα απ’ τη δεκαετία του ’90. Το PlayStation Classic σχεδιάστηκε απ’ τη Sony και τη Nintendo ενώ διαθέτει εγκατεστημένα 20 παιχνίδια, δύο ενσύρματα τηλεχειριστήρια και καλώδιο HDMI για να μπορείς έτσι να το συνδέσεις στην τηλεόραση ή το monitor σου!

www.amazon.co.uk

Apple Watch Series 4

Το Apple Watch Series 4 κέρδισε τις εντυπώσεις στη φετινή παρουσίαση της Apple, μιας κι είναι στην κυριολεξία ένας γιατρός στον καρπό σου. Προσφέρει τη δυνατότητα ηλεκτροκαρδιογραφήματος και μπορεί να ανιχνεύσει τον ρυθμό της καρδιάς μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Μπορεί ακόμη να σε ειδοποιήσει στην περίπτωση που οι καρδιακοί παλμοί είναι ανεβασμένοι ή πεσμένοι.

www.apple.com

Olympus PEN E-PL9

Η Olympus PEN E-PL9 είναι το ιδανικό δώρο, για όσους αγαπούν τη φωτογραφία. Αυτή η φωτογραφική μηχανή διαθέτει μια σειρά από φίλτρα και συνδέεται είτε μέσω Bluetooth είτε μέσω WiFi.

cameras.olympus.com

HP Tango X

Και για να εκτυπώσεις όλες τις φωτογραφίες που θα τραβήξεις τα Χριστούγεννα, χρειάζεσαι έναν εκτυπωτή. Το Tango X της HP μοιάζει περισσότερο με βιβλίο παρά με εκτυπωτή, αλλά σου επιτρέπει να εκτυπώνεις τα πάντα εύκολα και γρήγορα ενώ συνδέεται με το smartphone και το WiFi.

www8.hp.com

Echo Dot

Είναι το best seller της Amazon παγκοσμίως. Το ηχείο που συνδέεται με την Alexa και εκτελεί όλες τις εντολές που μπορεί να του δώσεις. Μπορεί να παίξει μουσική, να διαβάσει ειδήσεις, να βάλει την αγαπημένη σου ταινία, να ανοίξει και να κλείσει τα φώτα. Είναι το gadget που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι στη ζωή σου!

www.amazon.co.uk

Oculus Go 

Το Oculus Go είναι ένα αυτόνομο VR, το οποίο δεν χρειάζεται να συνδεθεί με κονσόλα, υπολογιστή ή smartphone. Το gadget για να δεις σε εικονική πραγματικότητα την αγαπημένη σου ταινία, να παίξεις το αγαπημένο σου παιχνίδι ή να δεις live κάποιον αγώνα.

www.ebay.co.uk

Kindle Paperwhite

Το νέο Kindle Paperwhite από την Amazon είναι το ιδανικό δώρο για όσους αγαπούν τα βιβλία κι αυτά τα Χριστούγεννα θέλουν να αφιερώσουν λίγο περισσότερο χρόνο στην ανάγνωση. Είναι αδιάβροχο, ενώ για περισσότερη χωρητικότητα κυκλοφορεί και στην έκδοση με τα 32 GB.

www.amazon.co.uk

B&O Beoplay E8

Τα συγκεκριμένα ακουστικά της Bang & Olufsen είναι ασύρματα, είναι ανθεκτικά στο νερό, ενώ ο ήχος και το design τους είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

www.beoplay.com

Tags from the story
, , ,
0 replies on “Τα καλύτερα tech δώρα για τα Χριστούγεννα 2018”