Η Bang & Olufsen παρουσίασε τη νέα της τηλεόραση στο Salone del Mobile

τηλεόραση της Bang & Olufsen

Η Bang & Olufsen παρουσίασε τη νέα της τηλεόραση Beovision Harmony στο Salone del Mobile, η οποία διαθέτει ηχεία που κινούνται μέσω ενός αυτόματου μηχανισμού. Εκτός απ’ το μοναδικό της design, η νέα τηλεόραση είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να προσφέρει μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία.

Η νέα τηλεόραση της Bang & Olufsen παρουσιάστηκε κατά την Εβδομάδα Design του Μιλάνου και στην ουσία πρόκειται για την 77 ιντσών OLED τηλεόραση της LG. Τα δύο ηχεία στο κάτω μέρος της οθόνης είναι κατασκευασμένα από ξύλο βελανιδιάς κι αλουμίνιο, ενώ τα πάνελ μετακινούνται μπροστά απ’ την τηλεόραση όταν αυτή απενεργοποιείται ή παίζουν μουσική.

Όταν η τηλεόραση ενεργοποιείται, τότε τα δύο πάνελ μετακινούνται στη βάση της συσκευής και η οθόνη ανυψώνεται στο κατάλληλο ύψος για θέαση, «όπως μια πεταλούδα ανοίγει τα φτερά της».

Όσον αφορά τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, η Beovision Harmony διαθέτει ενσωματωμένες streaming υπηρεσίες όπως το TuneIn και το Deezer, ενώ μπορεί να συνδεθεί και με AirPlay 2, Chromecast και Bluetooth. Διαθέτει ακόμη την πλατφόρμα της LG, webOS 4.5, έτσι ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις Netflix, Amazon και YouTube.

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα αντικείμενο εσωτερικού χώρου, που θα μετέτρεπε την τηλεόραση σε κάτι με το οποίο οι άνθρωποι θα συνδέονταν συναισθηματικά», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Bang & Olufsen, John Mollanger. Μάλιστα, η Bang & Olufsen πιστεύει ότι οι τηλεοράσεις θα πρέπει να ενσωματώνονται στo design ενός σπιτιού, και όχι να είναι απλώς μια μεγάλη, μαύρη οθόνη σε έναν τοίχο. Συνεπώς, η Harmony είναι πολύ πιο εντυπωσιακή από ότι η κανονική OLED TV της LG.

Το κόστος της τηλεόρασης είναι αρκετά υψηλό κι ανέρχεται στα 18.500 ευρώ, ενώ αναμένεται να είναι διαθέσιμη απ’ τον Οκτώβριο του 2019.

bang-olufsen.com

Tags from the story
0 replies on “Η Bang & Olufsen παρουσίασε τη νέα της τηλεόραση στο Salone del Mobile”