Το νέο άρωμα της Diesel με την υπογραφή του Neymar Jr.

Spirit Of The Brave

Η Diesel Fragrances συνεργάζεται με τον Βραζιλιάνο αστέρα του ποδοσφαίρου Neymar Jr., με στόχο να δημιουργήσουν μαζί ένα νέο άρωμα που σίγουρα θα αλλάξει το παιχνίδι. Η συνεργασία αντικατοπτρίζει το όραμα της Diesel Fragrances για τη σύγχρονη γενναιότητα και αρρενωπότητα. Είναι επίσης μια μαρτυρία για το απίστευτο ταξίδι του αστέρα Neymar Jr, από τις γειτονιές του Jardim Glória, στο Praia Grande και την άνοδο της φήμης του παγκοσμίως. Αν υπάρχει ένα άτομο που ξέρει τι χρειάζεται για να το πετύχει, είναι ο Neymar Jr.

Με περίπου 250 εκατομμύρια ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Neymar Jr. κατατάσσεται ανάμεσα στους 10 νεότερους διάσημους του κόσμου. Η αμείλικτη αισιοδοξία του, η αποφασιστικότητα του και η αφοσίωσή του στην οικογένεια και στους φίλους του τον καθιστούν αληθινό πρότυπο για τη νέα γενιά.

Είναι ο πρώτος σταρ από τον κόσμο του ποδοσφαίρου που συνεργάζεται με την Diesel Fragrance. Ένας πραγματικός συν-δημιουργός του αρώματος και όχι απλά ένας πρεσβευτής του αρώματος. Ο Neymar Jr.ασχολήθηκε ενεργά με όλες τις πτυχές του αρώματος, από την αρχική του ιδέα μέχρι την ιστορία της καμπάνιας, καθώς και σε ότι αφορά την συσκευασία, τις νότες του αρώματος και την πρόσφατη ανακοίνωση που υπήρξε στο Instagram.

«Σε όλες τις σημαντικές αποφάσεις ήμουν εκεί», δήλωσε ο Neymar Jr. «Έπρεπε να είναι ένα τολμηρό άρωμα και έπρεπε επίσης να σχετίζεται με αυτό που μου αρέσει. Ήθελα ένα άρωμα που να λέει τη δική μου ιστορία και τι σημαίνει γενναιότητα για εμένα».

Το λανσάρισμα του αρώματος συμπίπτει με την πρώτη δεκαετία του Neymar Jr. ως επαγγελματία αθλητή και επίσης σηματοδοτεί τη 10η επέτειο του Only The Brave, του ανδρικού αρώματος της Diesel. Σύμφωνα με τον Neymar Jr.: «Πρέπει να έχετε γενναιότητα στη ζωή εάν θέλετε να επιτύχετε σπουδαία πράγματα, ανεξάρτητα με το επάγγελμα σας».

Το άρωμα

«Ήθελα ένα άρωμα που να είναι ταυτόχρονα δροσερό και κομψό, για να μου δίνει ενέργεια και αυτοπεποίθηση σε κάθε στιγμή της ζωής μου», λέει ο Neymar Jr.

Για το Spirit Of The Brave, ο Neymar Jr. και ο καταξιωμένος αρωματοποιός Carlos Benaïm της IFF αναθεώρησαν τους κώδικες της αρρενωπότητας. Το Spirit Of The Brave είναι ένα σοφιστικέ fougère που αποπνέει πρωτόγνωρη φυσική φρεσκάδα. «Συνδύασα τον αισθησιασμό και την απαλότητα του ελαίου κυπαρισσιού με εσπεριδοειδή και αριστοκρατικά ξύλα», λέει ο Benaïm, «για να δημιουργήσω ένα εκρηκτικό μίγμα».

Παραπέμποντας στις αθλητικές επιδόσεις του Neymar, οι πρώτες νότες του αρώματος αποκαλύπτουν αναζωογονητική φρεσκάδα. Το άρωμα ξεκινά με περγαμόντο και με μια σπινθηροβόλα, πράσινη, φυτική νότα. Έπειτα η καρδιά γίνεται προκλητική και τολμηρή. Το κυπαρίσσι και η βαλσαμική ελάτη δημιουργούν αντίθεση, προσθέτοντας μια πινελιά βραζιλιάνικης ζεστασιάς. Το αρωματικό ίχνος είναι εθιστικό και πολυτελές. Οι νότες κόκκων Tonka και λάβδανου προσθέτουν αισθησιασμό και χαρισματικότητα, παραπέμποντας στην ολοένα μεγαλύτερη φήμη που αποκτά ο Neymar ως ίνδαλμα του στυλ. Ένα απροκάλυπτα πολυτελές άρωμα, το αρωματικό συμπύκνωμα Spirit of the Brave περιέχει 30% φυσικά συστατικά, μια ασυνήθιστα υψηλότερη συγκέντρωση για ανδρικό άρωμα.

Το μπουκάλι

Όπως το πρώτο Only The Brave, το Spirit Of The Brave περιέχεται μέσα στο γνωστό εμβληματικό μπουκάλι σε σχήμα σφιγμένης γροθιάς. Αυτή τη φορά, το μπουκάλι έχει μαύρο και χρυσό χρώμα και είναι διακοσμημένο με το λιοντάρι που έχει κάνει τατουάζ στη γροθιά του ο Neymar. Η γροθιά συμβολίζει τη δύναμη, την αυτοπεποίθηση και τη γενναιότητα. Η αναπαραγωγή του τατουάζ του Neymar μαρτυρά την προσωπική του συμμετοχή στη δημιουργία του αρώματος.

Instagram: @dieselfragrances.

Tags from the story
, ,
0 replies on “Το νέο άρωμα της Diesel με την υπογραφή του Neymar Jr.”