Πρεμιέρα για το «Perseverance Ρόβερ: Φτιαγμένο για τον Άρη» στο National Geographic

Perseverance Ρόβερ: Φτιαγμένο για τον Άρη

Το δίωρο ντοκιμαντέρ του National Geographic, «Perseverance Ρόβερ: Φτιαγμένο για τον Άρη», εισχωρεί στα παρασκήνια του Εργαστηρίου Πρόωσης Τζετ της NASA για να ακολουθήσει τη γέννηση του Perseverance Ρόβερ που προσεδαφίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου 2021 στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη. Το ντοκιμαντέρ κάνει πρεμιέρα αύριο Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 21.50 στο National Geographic.

Το «Perseverance» ρόβερ κατασκευάστηκε στο πλαίσιο της αποστολής «Mars 2020» της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA). Παρακολουθήστε την προσπάθεια και τις μαρτυρίες της ομάδας μηχανικών και τεχνικών κατασκευής του πιο εξελιγμένου ρομποτικού ρόβερ μέχρι σήμερα, που κατάφεραν να ξεπεράσουν όλες τις προκλήσεις της αποστολής και να προσεδαφίσουν επιτυχώς το «Perseverance» στον Κόκκινο Πλανήτη.

Σημειώνεται ότι το National Geographic είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV και Wind Vision. Επαναλήψεις: Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 24.50, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 17.55, Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 21:45, Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 18.35 και Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 21.45.

0 replies on “Πρεμιέρα για το «Perseverance Ρόβερ: Φτιαγμένο για τον Άρη» στο National Geographic”