Τρίκαλα Κορινθίας/Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa: Για την πρώτη απόδραση μετά την καραντίνα

Σ’ ένα μαγευτικό σημείο των Τρικάλων Κορινθίας εκεί που σύμφωνα με τον μύθο γεννήθηκαν οι Πλειάδες, κόρες του Άτλαντα και της Πλειώνης, βρίσκεται το Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa. Οι αμυγδαλιές, τα έλατα και τα μεγάλα παράθυρα του ξενοδοχείου λειτουργούν ως πίνακες ζωγραφικής που ανάλογα με την εποχή αλλάζουν χρώματα.

Ευελπιστώντας ότι η μετακίνηση από νομό σε νομό θα επιτραπεί σύντομα και εμείς θα μπορέσουμε να κάνουμε το πρώτο μας ταξίδι μετά από ένα σκληρό lockdown, τα Τρίκαλα Κορινθίας αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για να περάσουμε λίγες ξέγνοιαστες μέρες που τόσο όλοι έχουμε ανάγκη.

Τα πανέμορφα Τρίκαλα Κορινθίας απέχουν μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα και εκεί θα βρεις το εκπληκτικό Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa, το ξενοδοχειακό συγκρότημα που σέβεται απόλυτα το περιβάλλον αλλά και την τοπική αρχιτεκτονική και αποτελείται από 20 ανεξάρτητες σουίτες με κύρια δομικά χαρακτηριστικά την πέτρα και το ξύλο. Τα υλικά που υπήρχαν στο σημείο, χρησιμοποιήθηκαν τόσο για την κατασκευή των κτιρίων όσο και για την κατασκευή αντικειμένων που βρίσκονται μέσα στο χώρο του ξενοδοχείου.

Το lobby του resort με τα μεγάλα παράθυρα, την πανέμορφη θέα, τους αναπαυτικούς καναπέδες και το τζάκι αλλά και τον υπέροχο φωτισμό που αναδεικνύει την ζεστασιά του ξύλου, είναι σχεδιασμένο για ατελείωτες ώρες χαλάρωσης και ξεκούρασης. Με την ίδια λογική είναι σχεδιασμένος και ο χώρος του spa με την θερμαινόμενη πισίνα και τα μεγάλα παράθυρα με θέα την πλαγιά.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου με τα ευφάνταστα πιάτα από την ελληνική δημιουργική κουζίνα που ανανεώνονται ανάλογα με την εποχή, αλλά και με την υπέροχη θέα που έχει o επισκέπτης από κάθε τραπέζι, είναι μια ξεχωριστή πρόταση για όσους αγαπούν το βουνό αλλά αποζητούν και την ατμόσφαιρα κομψότητας και πολυτέλειας.

Οι 20 σουίτες του ξενοδοχείου είναι σχεδιασμένες για στιγμές απομόνωσης, για οικογένειες που αγαπούν την εξοχή αλλά και για παρέες (με αριθμό ατόμων που θα επιτρέπουν τα μέτρα) που αναζητούν μια διαφορετική πρόταση για τις χειμερινές και όχι μόνο διακοπές. Με την πέτρα και το ξύλο να κυριαρχούν, το τζάκι και την μαγευτική θέα προς την οροσειρά της Ζήρειας από όλες τις σουίτες, με υπηρεσίες πέντε αστέρων, το Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών.

Πού να πας

Στη λίμνη Δόξα
Στη λίμνη Δόξα αξίζει να αγοράστε ξηρούς καρπούς, μέλι, τυριά και ψωμί από ντόπιους παραγωγούς.
Στο γυναικείο μοναστήρι
Στο γυναικείο μοναστήρι του Αγίου Βλασίου
Στο χιονοδρομικό κέντρο
Στο χιονοδρομικό κέντρο για να νοικιάσετε μηχανές 4Χ4 και snowmobil με κατεύθυνση τη λίμνη Δασίου.

Πού να φας

Στην Ταβέρνα Καρυές
Στην Ταβέρνα Καρυές που βρίσκεται δέκα λεπτά από τα Τρίκαλα Κορινθίας
Για ποτό στο ατμοσφαιρικό μπαρ
Για ποτό στο ατμοσφαιρικό μπαρ «900 meters» σε υψόμετρο 900 μέτρων

INFO


Το Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa, βρίσκεται 140χλμ. από την Αθήνα και 25 χλμ. από το Ξυλόκαστρο.
Τ.: +30 27430 91138 και +30 27430 91137
Ε.: [email protected]
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα pliadongi.gr.

0 replies on “Τρίκαλα Κορινθίας/Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa: Για την πρώτη απόδραση μετά την καραντίνα”