Η πρώτη ανδρική συλλογή του Raf Simons για τον οίκο Prada

ανδρική συλλογή του Raf Simons
© Prada Group

Η πρώτη κοινή ανδρική συλλογή του Raf Simons και της Miuccia Prada επιτέλους αποκαλύφθηκε! Σχεδόν έναν χρόνο αφότου ο οίκος Prada ανακοίνωσε ότι ο Βέλγος σχεδιαστής αναλαμβάνει τον ρόλο του co–creative director, οι δυο τους παρουσίασαν την πρώτη τους ανδρική συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνα του 2021.

Συγκεκριμένα, Raf Simons και Miuccia Prada παρουσίασαν την πρώτη τους ανδρική συλλογή μέσω μιας ταινίας μικρού μήκους, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ένα Q&A σε live μετάδοση από τα headquarters του ιταλικού οίκου στο Μιλάνο.

Η ταινία φέρει τον τίτλο “Possible Feelings” και κατά τη διάρκεια της ζωντανής της μετάδοσης είδαμε τα μοντέλα να μπαινοβγαίνουν σε δωμάτια, άλλοτε κάνοντας πασαρέλα κι άλλοτε χορεύοντας. Στην επίδειξη κυριάρχησαν τα κοστούμια σε slim-fit γραμμές, τα εντυπωσιακά κουρέματα των μοντέλων, αλλά και οι εμφανείς επιρροές του Raf Simons στα looks που παρουσιάστηκαν.

Σημειώνεται ότι τον Σεπτέμβριο είχε προηγηθεί η πρώτη κοινή γυναικεία συλλογή του σχεδιαστή και της Miuccia Prada, η οποία σίγουρα έφερε περισσότερα στοιχεία από την αισθητική του οίκου. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν για την πρώτη τους ανδρική συλλογή, η οποία μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι «φώναζε» περισσότερο Raf Simons.

© Prada Group
© Prada Group
© Prada Group

Μεταξύ των αξεσουάρ που ξεχώρισαν ήταν σίγουρα τα γάντια σε έντονα χρώματα, τα οποία είχαν και το δικό τους μικρό τσαντάκι, ενώ στην ανδρική συλλογή FW21 του ιταλικού οίκου αυτό που κυρίως ξεχώρισε ήταν τα πανωφόρια, καθώς τα είδαμε σε όλες τις μορφές τους από oversized bomber jackets μέχρι το κλασικό παλτό με διπλό κούμπωμα.

© Prada Group
© Prada Group
© Prada Group

Tags from the story
,
0 replies on “Η πρώτη ανδρική συλλογή του Raf Simons για τον οίκο Prada”