Ο πρίγκιπας Κάρολος ανοίγει ένα νέο B&B στη Σκωτία!

πρίγκιπας Κάρολος ανοίγει ένα Bed and Breakfast
© Andrew Milligan/PA Images/Getty Images

Κι όμως είναι γεγονός, ο πρίγκιπας Κάρολος ανοίγει ένα Bed and Breakfast στη Σκωτία κι εάν είσαι από εκείνους που μια «βασιλική» διανυκτέρευση τους ενθουσιάζει, ξέρουμε ακριβώς που θα τη βρεις.

Ειδικότερα, ο πρίγκιπας Κάρολος αποφάσισε να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις και έτσι άνοιξε ένα νέο ξενοδοχείο στον κάτω όροφο του Κάστρου Mey, στο Caithness της βόρειας Σκωτίας. Το ίδρυμα του πρίγκιπα Κάρολου ανέλαβε τη δημιουργία του Granary Lodge, ένα B&Β που αποτελείται από δέκα πολυτελή δωμάτια με θέα τη Βόρεια Θάλασσα.

Το ξενοδοχείο είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πρώτους του επισκέπτες απ’ τις 15 Μαΐου, ενώ την περασμένη Τετάρτη ο πρίγκιπας της Ουαλίας ντυμένος με κιλτ ξεναγήθηκε στα νέα δωμάτια του ξενοδοχείου. Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του ιδρύματος του πρίγκιπα Κάρολου, Robert Lovie, ανέφερε ότι ελπίζουν το Granary Lodge να κάνει ολοένα και περισσότερους τουρίστες να θέλουν να επισκεφτούν τα Highlands της Σκωτίας.

© Andrew Milligan/PA Images/Getty Images

Σημειώνεται ότι το Κάστρο Mey ανήκε στη Βασιλομήτωρ Ελισάβετ, απ’ το 1952 έως το 1966, όταν το δώρισε στο Βασιλικό Ίδρυμα της Κοινοπολιτείας. Σημειώνεται ακόμη ότι τόσο το κάστρο όσο και ο εντυπωσιακός του κήπος ανοίγει απ’ τις αρχές Μαΐου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου και δέχεται τουλάχιστον 25.000 επισκέπτες τον χρόνο.

Όσον αφορά το Granary Lodge, καθένα εκ των 10 δωματίων είναι διακοσμημένο σε βικτωριανό στυλ, με σκούρο ξύλο στα έπιπλα, floral υφάσματα και παστέλ χρώματα στους τοίχους και είναι ακριβώς αυτό που θα περίμενες από μία βασιλική κατοικία.

Τέλος, σε ανακοίνωσή του το Clarence House ανέφερε ότι: «Το νέο ξενοδοχείο θα ανήκει και θα διαχειρίζεται από το Βασιλικό Ίδρυμα της Κοινοπολιτείας και τα κέρδη από αυτό θα διατεθούν στη διατήρηση του κάστρου ως έναν τουριστικό προορισμό στις ορεινές περιοχές Highlands της Σκωτίας».

www.castleofmey.org.uk

Tags from the story
0 replies on “Ο πρίγκιπας Κάρολος ανοίγει ένα νέο B&B στη Σκωτία!”