Αυτό το νέο mega-yacht θα ταξιδέψει το 2021 σε όλο τον κόσμο!

SeaDream Yacht Club
© SeaDream Yacht Club

Αυτό το νέο mega-yacht θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα θα επισκεφτεί το 2021, 200 λιμάνια σε 49 χώρες. Πιο συγκεκριμένα, το SeaDream Yacht Club, το οποίο είναι γνωστό για την εξατομικευμένη και πολυτελή εμπειρία που προσφέρει στους επιβάτες του, επεκτείνεται για πρώτη φορά απ’ το 2011 με ένα νέο mega-yacht, το οποίο θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για το νέο SeaDream Innovation, το οποίο θα είναι έτοιμο το 2021 και θα επιτρέπει στους επιβάτες του να ζήσουν την εμπειρία του global yachting, με στάσεις σε διάφορα τοπία και διαμονή σε εξωτικούς προορισμoύς.

Αυτό το νέο yacht θα διαθέτει 110 σουίτες με θέα τον ωκεανό, μια τεράστια πισίνα στο κατάστρωμα του πλοίου, καθώς επίσης και Balinese Dream κρεβάτια για περισσότερους από 40 επιβάτες που θέλουν να κοιμηθούν κάτω απ’ τα αστέρια. Θερμαινόμενες κουβέρτες θα προσφέρονται όταν θα κάνει κρύο, ενώ οι δραστηριότητες στο yacht θα είναι άφθονες, συμπεριλαμβανομένων kayaking και εκδρομών με ιστιοφόρο.

© SeaDream Yacht Club

Κατασκευασμένο για να αντέχει τις συνθήκες τόσο σε τροπικούς όσο και πολικούς προορισμούς, αυτό το yacht αναμένεται να ταξιδέψει σε όλες τις ηπείρους το 2021, ενώ θα επισκεφτεί περισσότερα από 200 λιμάνια σε 49 χώρες. Υπάρχουν μια σειρά από δρομολόγια που μπορούν να επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι, συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου του ταξιδιού τον Σεπτέμβριο του 2021. Μια κρουαζιέρα που θα ξεκινήσει απ’ το Λονδίνο ένα ταξίδι 70 ημερών, για να κάνει στάσεις σε τοποθεσίες όπως η Χιλή και τα νησιά Σέτλαντ στην Ανταρκτική. Σύμφωνα με το Travel + Leisure, το yacht θα ταξιδεύει επίσης απ’ την Ανταρκτική στην Αρκτική με ένα ταξίδι 88 ημερών, απ’ τον Φεβρουάριο έως τον Μάιο του 2022, φυσικά και με άλλους προορισμούς ενδιάμεσα.

Προς το παρόν, το SeaDream Yacht Club δέχεται κρατήσεις για τη σεζόν 2021, με την τιμή για το ταξίδι απ’ την Ανταρκτική στην Αρκτική να ανέρχεται στα 57.999 δολάρια το άτομο. Το Innovation θα κάνει επίσης και μικρότερα ταξίδια, όπως για παράδειγμα ένα ταξίδι 12 ημερών στη Νοτιοανατολική Ασία.

© SeaDream Yacht Club
© SeaDream Yacht Club
© SeaDream Yacht Club

Tags from the story
0 replies on “Αυτό το νέο mega-yacht θα ταξιδέψει το 2021 σε όλο τον κόσμο!”