15 λόγοι για να στείλεις την Κατερίνα Μάρκου στην Ευρωβουλή με την ψήφο σου

Κατερίνα Μάρκου
 1. Δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός αλλά πολιτικός με επαγγελματική συνείδηση.
 2. Έχει δώσει και συνεχίζει να δίνει αγώνες για τα δικαιώματα της Γυναίκας και της Μητέρας και τις ίσες ευκαιρίες και στα δύο φύλα.
 3. Γνωρίζει τα θέματα που αφορούν στην Αγροτική Ανάπτυξη και μπορεί να δώσει μάχες για τους νέους αγρότες, στο πλαίσιο της Κοινής Ευρωπαϊκής Αγροτικής Πολιτικής.
 4. Δεν της χαρίστηκε τίποτα στην πορεία της προς το Ελληνικό Κοινοβούλιο, αλλά δούλεψε σκληρά για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών της στη Β’ Θεσσαλονίκης.
 5. Είναι εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα από 19 ετών και δεν μπήκε στην πολιτική για να κάνει καριέρα, αλλά να προσφέρει στην πατρίδα της.
 6. Ως νέα και δυναμική πολιτικός έχει επεξεργαστεί σχέδια για την καταπολέμηση της Ανεργίας των Νέων και την ανακοπή του φαινομένου του brain drain.
 7. Είναι έτοιμη να δώσει δυναμικό παρόν στην Ευρωβουλή, υπερασπιζόμενη τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα.
 8. Έχει δυναμική παρουσία, μέσα και από το κοινοβουλευτικό της έργο, στον τομέα της Προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών.
 9. Έχει συμβάλλει στην αλλαγή της απάνθρωπα γραφειοκρατικής Νομοθεσίας για την Υιοθεσία στην Ελλάδα.
 10. Αγωνίζεται σθεναρά για την προστασία των ζώων, με συγκεκριμένες δράσεις και κοινωνικές παρεμβάσεις.
 11. Έχει τιμήσει με το πλούσιο κοινοβουλευτικό της έργο την Ψήφο των συμπολιτών της που την έστειλαν στη Βουλή, από το 2012, όταν και πρωτοεξελέγη.
 12. Πρέπει να της δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσει τον αγώνα για την έξοδο της χώρας από τον φαύλο κύκλο της Λιτότητας.
 13. Έχει τις προτάσεις και μπορεί να συμβάλλει στις λύσεις για να επανέλθει η Ελληνική Οικονομία σε αναπτυξιακή τροχιά.
 14. Γιατί πρέπει να σταματήσουμε τον κατήφορο που έχει καταδικάσει τη χώρα μια κυβέρνηση μειοψηφίας που φρενάρει με τις ιδεοληψίες της την πραγματική έξοδό από τα μνημόνια και την ξένη κηδεμονία.
 15. Γιατί έχει βάλει στόχο να επιστρέψει η Ελλάδα στην καρδιά της Ευρώπης ως ισότιμο μέλος και θα αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις της γι’ αυτό.
Hair & Make Up: Έλενα Κοντοστάθη

0 replies on “15 λόγοι για να στείλεις την Κατερίνα Μάρκου στην Ευρωβουλή με την ψήφο σου”