Αυτή είναι η ταινία του Netflix που έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης!

Murder Mystery
Scott Yamano/Netflix

Πριν από λίγες ημέρες το Netflix επιβεβαίωσε ότι το “When They See Us” είναι η σειρά με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση τα τελευταία χρόνια στην πλατφόρμα. Πρόκειται για ένα true crime ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία απ’ την Ava DuVernay, το οποίο αναφέρεται στην υπόθεση των «The Central Park Five». Το 1989, πέντε Αφροαμερικανοί και Λατινοαμερικανοί έφηβοι καταδικάστηκαν άδικα για τον βιασμό μιας 29χρονης γυναίκας που έκανε τζόγκινγκ στο Σέντραλ Παρκ. Τα αγόρια πέρασαν από έξι έως δεκατρία χρόνια στη φυλακή, όταν ένας κατ’εξακολούθηση βιαστής τελικά ομολόγησε ότι εκείνος είχε βιάσει τη γυναίκα.

Μια σειρά από τέσσερα επεισόδια, που αξίζει να δει κανείς και όταν το κάνει, μπορεί να αντιληφθεί γιατί έχει τόση μεγάλη επιτυχία. Πέρα από αυτή, όμως, ξέρουμε και την ταινία που έσπασε όλα τα ρεκόρ στην αγαπημένη πλατφόρμα, κι αυτή δεν είναι άλλη από τη νέα ταινία “Murder Mystery”, με πρωταγωνιστές τους Adam Sandler, Jennifer Aniston και Luke Evans.

Η υπόθεση της ταινίας ξετυλίγεται γύρω απ’ τον γάμο του Sandler και της Aniston, αυτός είναι αστυνομικός της Νέας Υόρκης κι εκείνη κομμώτρια. Μετά από πολλά χρόνια, αποφασίζουν να κάνουν ένα ταξίδι στην Ευρώπη και εκεί γνωρίζουν έναν δισεκατομμυριούχο (τον Evans), ο οποίος τους καλεί στο πολυτελές του γιοτ. Ωστόσο, κατά τη διαμονή του ζευγαριού εκεί, λαμβάνει χώρα μια δολοφονία, την οποία και καλούνται να διαλευκάνουν.

Περισσότεροι από 30,8 εκατομμύρια λογαριασμοί παρακολούθησαν την ταινία μόλις το πρώτο Σαββατοκύριακο που ξεκίνησε να προβάλλεται. Την ίδια στιγμή, 13,3 εκατομμύρια παρακολούθησαν το “Murder Mystery” στη Βόρεια Αμερική και 17,5 εκατομμύρια στον υπόλοιπο κόσμο! Το Netflix δεν συνηθίζει να δίνει στη δημοσιότητα στατιστικά στοιχεία για τις ταινίες του, ωστόσο αυτή τη φορά έκανε την εξαίρεση, με τα νούμερα της συγκεκριμένης ταινίας να είναι εντυπωσιακά!

Tags from the story
0 replies on “Αυτή είναι η ταινία του Netflix που έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης!”