Είναι επίσημο: Έρχεται και John Wick 5

John Wick 5
© Chad Stahelski, 2019

Μπορεί τα γυρίσματα για το John Wick 4 να μην έχουν ακόμη ξεκινήσει, ωστόσο και επίσημα γνωρίζουμε ότι το John Wick 5 είναι γεγονός και θα έχει πρωταγωνιστή φυσικά τον Keanu Reeves. Μάλιστα, τα γυρίσματα αναμένεται να πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα με την τέταρτη ταινία.

Το franchise του John Wick με πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves που έκανε την εμφάνισή του στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2014, γρήγορα μετατράπηκε σε τόσο μεγάλη επιτυχία που ούτε οι ίδιοι οι δημιουργοί του το περίμεναν.

Τώρα, τα νέα για τους θαυμαστές του John Wick είναι εξαιρετικά, καθώς ενώ ακόμη περιμένουν την κυκλοφορία της τέταρτης ταινίας του franchise, επιβεβαιώνεται κι επίσημα ότι θα βγει και πέμπτη ταινία, η οποία εάν όλα πάνε καλά ίσως να τη δούμε στις αίθουσες το 2023!

Χαρακτηριστικά, σε δηλώσεις του στο Deadline, ο διευθύνων σύμβουλος της Lionsgate, Jon Feltheimer ανέφερε ότι τα μέρη 4 και 5 του John Wick πρόκειται να γυριστούν διαδοχικά μέσα στο επόμενο έτος, μόλις ο Keanu Reeves είναι διαθέσιμος, ενώ σημείωσε ακόμη ότι: «Είμαστε επίσης απασχολημένοι με την ετοιμασία των σεναρίων για τα επόμενα δύο κεφάλαια του John Wick franchise, με το John Wick 4 να είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2022».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η τελευταία ταινία, το «John Wick: Chapter 3 – Parabellum» κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2019 κι έφτασε τα 326,7 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Επίσης, ο Keanu Reeves εκτός των δύο ταινιών του John Wick, υπενθυμίζεται ότι επιστρέφει στις αίθουσες και στο πολυαναμενόμενο Matrix 4.

Tags from the story
,
0 replies on “Είναι επίσημο: Έρχεται και John Wick 5”