Τρία κορυφαία εστιατόρια της Αθήνας μαγειρεύουν για το προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς

εστιατόρια της Αθήνας
© Cookoovaya

Τρία κορυφαία εστιατόρια της Αθήνας, τα Cookoovaya, Basegrill και Travolta, ανακοίνωσαν ότι θα μαγειρεύουν για το προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς. Μια σπουδαία κίνηση που αξίζει το χειροκρότημα όλων μας. 

Πιο συγκεκριμένα, τα τρία δημοφιλή εστιατόρια της Αθήνας, Cookoovaya, Basegrill και Travolta, ανακοίνωσαν ότι θα μαγειρεύουν τρεις φορές την εβδομάδα και ότι θα προσφέρουν γεύματα στο προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς για τον κορονοϊό.

Η σπουδαία πρωτοβουλία φέρει τον τίτλο #cook4heroes και έχει την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος έχει αναλάβει τη διαλογή των γευμάτων και τη διανομή τους στα νοσοκομεία. Η πρωτοβουλία θα διαρκέσει για τέσσερις εβδομάδες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε μια δύσκολη εποχή για την ανθρωπότητα, που για πρώτη φορά η έννοια του “όλοι μαζί” έχει κυριολεκτικό αντίκρισμα και η αλληλεγγύη δεν είναι προνόμιο λίγων αλλά υποχρέωση όλων, αποφασίσαμε να συνεισφέρουμε από την πλευρά μας με τον τρόπο που ξέρουμε καλύτερα.

Έτσι, με πρωτοβουλία των εστιατορίων Cookoovaya, Basegrill, Travolta, στο πλαίσιο των Wise Food Stories –θεσμού που πραγματεύεται θέματα που σχετίζονται με το φαγητό και υποστηρίζει την ελληνική παραγωγή και τη συνεισφορά της στην κοινωνία– και την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων και πολύ στενών συνεργατών μας προχωρούμε σε μία ενέργεια αρωγής που αφορά στο φαγητό κάτω από τον τίτλο #cook4heroes.

Συγκεκριμένα τα εστιατόρια Cookoovaya, Basegrill και Travolta τηρώντας αυστηρά όλες τις συνθήκες ασφαλείας και υγιεινής σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, θα μαγειρεύουν 3 φορές την εβδομάδα για να παρέχουν γεύματα σε προσωπικό (γιατρούς, νοσηλευτές) των νοσοκομείων αναφοράς για τον Covid-19. H ενέργεια θα διαρκέσει 4 εβδομάδες και θα λαμβάνει χώρα στο χώρο του εστιατορίου Cookoovaya 3 φορές την εβδομάδα. Η διανομή των γευμάτων και η διαλογή στα νοσοκομεία θα γίνεται από τον Δήμο Αθηναίων.

Το #cook4heroes πραγματοποιείται με την υποστήριξη των εταιρειών Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, Φλωρίδης, Νασόπουλος, Κιβωτός του Δήμου, Ευγενία Ιωάννα Κατσαρού και Bbpackaging. Τους ευχαριστούμε ειλικρινά διότι χωρίς την πολύτιμη συνδρομή τους θα ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθεί τούτη η ενέργεια.

Όλα τα μέτρα προστασίας για την υγεία και την ασφάλεια των συμμετεχόντων αυτής της πρωτοβουλίας θα αναβαθμίζονται και θα επικαιροποιούνται, όταν και όπως χρειάζεται και επιβάλλεται, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των φορέων της δημόσιας υγείας.

Είναι μεγάλη μας χαρά να συμμετέχουμε ενεργά και βοηθητικά σε εκείνους που πραγματικά, αυτή την περίοδο, δίνουν προσωπική μάχη για όλους τους συμπολίτες τους. Χωρίς εκείνους, η ζωή δεν θα ήταν δυνατή. Και το λιγότερο για να τους ευχαριστήσουμε, είναι σημαντικό!».

Tags from the story
0 replies on “Τρία κορυφαία εστιατόρια της Αθήνας μαγειρεύουν για το προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς”