5 γνωστά bar στη Βρετανία κάνουν delivery τα ποτά μήπως είναι μια λύση και για εδώ;

Τα τελευταία 24ωρα ζούμε τη μεγαλύτερη υγειονομική κρίση του αιώνα. Ο κορονοϊός μας έχει κλείσει στο σπίτι και οι περισσότεροι τα κάνουμε όλα πια από εκεί. Και άντε τις καθημερινές, τι θα κάνουμε όμως τα Σαββατοκύριακα που όλο και κανονίζαμε ένα ποτάκι με τους φίλους μας; Η απάντηση είναι ότι θα το πιούμε κι αυτό στο σπίτι. Με τις πιτζάμες. Και με το Skype ανοιχτό για να τους βλέπουμε και να μας βλέπουν.

Ναι, μην το γελάμε, γίνεται. Πέντε γνωστά μπαρ στο Λονδίνο το κάνουν ήδη, παρόλο που η Μεγάλη Βρετανία είναι σχετικά πίσω στη λήψη μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του ιού. Τα συγκεκριμένα μαγαζιά είναι διάσημα για τα «ψαγμένα» ποτά και κοκτέιλ τους, τις σπάνιες ετικέτες των κρασιών τους και τις ιδιαίτερες μπίρες τους. Εξάλλου, αν πρόκειται για ένα απλό μπουκάλι κρασί, μπορεί κανείς να το βρει οπουδήποτε. Ένα κλικ στο site τους όμως αρκεί για να κάνουν οι Βρετανοί την παραγγελία τους και να απολαύσουν αυτό που δεν μπορούν να φτιάξουν σπίτι ή να βρουν κάπου αλλού. Μάλιστα, στα περισσότερα από αυτά δεν απαιτείται ελάχιστο κόστος παραγγελίας.

Το Hacha στο Dalston, στο Ανατολικό Λονδίνο, σερβίρει 25 διαφορετικά είδη τεκίλας, βραβευμένες μαργαρίτες και κάποια λιγότερο γνωστά ποτά από αγαύη. Τα διάσημα αυτά κοκτέιλ μαργαρίτας είναι πλέον διαθέσιμα προς πώληση σε μπουκάλια των 50cl που βγάζουν τέσσερα «γερά» ποτήρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hacha (@hachabar) στις

Το Renegade στο Bethnal Green εξειδικεύεται στα δικά του εκλεκτά κρασιά και μάλιστα προμηθεύει με αυτά μερικά από τα πιο διάσημα εστιατόρια του Λονδίνου. Μέσω του site του, προσφέρει δωρεάν αποστολή για όλα τα κρασιά που διαθέτει.

Η αλυσίδα Signature Brew βρίσκεται σε πολλά σημεία του Ανατολικού Λονδίνου, εξειδικεύεται στις μπίρες και πηγαίνει το delivery ένα σκαλί παραπάνω. Όποιος παραγγέλνει, ζει την εμπειρία της βρετανικής παμπ στο σπίτι του. Το μαγαζί, μαζί με τις μπίρες που παραγγέλνει ο πελάτης, στέλνει το ειδικό ποτήρι της κάθε μπίρας, σουβέρ, έναν δίσκο βινυλίου, μια λίστα μουσικής από το Spotify και συνοδευτικά σνακ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Signature Brew (@signaturebrew) στις

Το Passione Vino στο Shoreditch ειδικεύεται στους μικρούς, ανεξάρτητους Ιταλούς οινοπαραγωγούς. Ως συνοδευτικά των κρασιών τους, οι δυο Ιταλοί ιδιοκτήτες προσφέρουν ποικιλίες από λιγότερο γνωστούς επίσης Ιταλούς παραγωγούς, ενώ σκοπός τους είναι να ιντριγκάρουν τον πελάτη να παραγγείλει κάτι διαφορετικό από ό,τι συνήθως προτιμά. Η διαδικασία του delivery ακολουθεί την ίδια λογική και ο πελάτης μπορεί να έχει πολύ γρήγορα στην πόρτα του όποια από τις 350 ετικέτες κρασιών επιθυμεί.

Το Laughing Heart στο Hoxton που έχει αναδειχτεί στο παρελθόν «Μπαρ της Εβδομάδας» από το περιοδικό GQ είναι ένα χαλαρό bar-restaurant που διαθέτει και μια κάβα με κρασιά προς πώληση. Τα κρασιά του είναι τόσα που είναι χωρισμένα στον 15σέλιδο κατάλογο ανά χρώμα και περιοχή προέλευσης. Προς το παρόν εξυπηρετούνται μόνο οι κάτοικοι των γύρω περιοχών, αλλά σύντομα θα ανοίξει και μια online πλατφόρμα για διαδικτυακές παραγγελίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Laughing Heart (@thelaughingheart_london) στις

Tags from the story
0 replies on “5 γνωστά bar στη Βρετανία κάνουν delivery τα ποτά μήπως είναι μια λύση και για εδώ;”