The Batman: Το επίσημο τρέιλερ της ταινίας είναι γεγονός

Ένα νέο συναρπαστικό τρέιλερ για το The Batman του Matt Reeves παρουσιάστηκε στο DC FanDome 2021, δίνοντας στους θαυμαστές την πρώτη πραγματική γεύση από τον Robert Pattinson. 

Η αρχική αντίδραση στο τρέιλερ του The Batman ήταν συντριπτικά θετική με τους οπαδούς των κόμικς να επαινούν τη φωνή και τη φυσικότητα του Pattison, αλλά είναι το σκοτεινό όραμα του Matt Reeves που λάμπει. Ο Batman απογειώνεται ακριβώς από εκεί που σταμάτησε η τριλογία του Σκοτεινού Ιππότη του Christopher Nolan, φέρνοντας το συγκρουσιακό κυνήγι της εκδίκησης του Bruce Wayne’s σε έναν πολύπλοκο νέο κόσμο. Με όλες τις νεο-νουάρ αναφορές που λάτρεψαν οι θαυμαστές στην αρχική σειρά του Tim Burton, το The Batman δείχνει τον σκοτεινό ήρωα του Gotham στον πιο βίαιο χαρακτήρα του, επιβεβαιώνοντας ότι το σήμα της νυχτερίδας δεν είναι «απλώς μια κλήση…είναι μια προειδοποίηση».

Το τρέιλερ διάρκειας δυόμισι λεπτών έδωσε επίσης στους οπαδούς μια πρώτη ματιά σε βασικούς κακούς όπως ο Riddler και ο Penguin. Το τρέιλερ ξεκινά με μια σκηνή της αστυνομίας που συλλαμβάνει έναν άνδρα σε ένα καφενείο, μόνο που το γάλα στον καφέ του στροβιλίζεται σε ερωτηματικό, παραπέμποντας σε έναν από τους εμβληματικούς κακούς που θα εμφανιστεί. Αυτή η υποψία επιβεβαιώνεται αργότερα στο τρέιλερ, όταν ο Pattinson ακούγεται να περιγράφει την κατάσταση στη Gotham City: «Αυτό είναι ένα βαρέλι σκόνης. Το Riddler είναι το ταίρι ».

Η ανατριχιαστική ερμηνεία του Paul Dano’s για τον αινιγματικό κύριο ερωτήσεων παραμένει απολύτως μυστηριώδης, ενώ ο Colin Farrell είναι πρακτικά αγνώριστος ως παραβατικός χαρακτήρας στηνταινία. Το τρέιλερ Batman παρουσιάζει επίσης τη σχέση του The Dark Knight με τη Catwoman της Zoë Kravitz.

Για τους οπαδούς του Batman, η κυκλοφορία του νέου τρέιλερ ανεβάζει πολύ τα στάνταρτ. Η πολυαναμενόμενη ταινία πρόκειται να είναι μια από τις ταινίες της δεκαετίας, που τροφοδοτείται από ένα all-star καστ, συναρπαστική σκηνοθεσία και ένα αξέχαστο σκηνικό. Για τον Andy Serkis, ο οποίος υποδύεται τον σύμμαχο του Bruce Wayne Alfred Pennyworth, το The Batman σηματοδοτεί μια επανασύνδεση. Ο ηθοποιός προηγουμένως συνεργάστηκε με τους Matt Reeves, Dylan Clark και Dan Lemmon στην τριλογία του Reeves ’Planet of the Apes, ωστόσο, ο Serkis πιστεύει ότι ο Batman μπορεί να είναι η καλύτερη δουλειά του μέχρι τώρα. Σε συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter, ο Serkis χαρακτήρισε τη νέα ταινία ως «αριστούργημα».

«Κοιτάξτε, πραγματικά δεν μπορώ να απαντήσω σε ερωτήσεις σχετικά με το The Batman, αλλά θα σας πω ότι ήταν φανταστικό να ξαναβρεθούμε με τους Matt Reeves, Dylan Clark και Dan Lemmon από τις ταινίες των Apes. Περάσαμε τόσο ωραία κάνοντας το, και όταν τελικά έρθει στην οθόνη, ο Matt Reeves θα έχει κάνει άλλη μια αριστουργηματική ταινία επειδή έχει επενδύσει υπερβολικά σε αυτό. Αλλά ναι, μου απαγορεύτηκε, ρητά απαγορεύτηκε, να μιλήσω για τον Άλφρεντ».

Σε σκηνοθεσία του Matt Reeves, το The Batman είναι μια γκρίζα επανάληψη του κλασικού χαρακτήρα DC που ρίχνει πολλές μπουνιές. Το Batman θα βγει στους κινηματογράφους στις 3 Μαρτίου 2022 και θα διανεμηθεί παγκοσμίως από την Warner Bros. Pictures.

0 replies on “The Batman: Το επίσημο τρέιλερ της ταινίας είναι γεγονός”